FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, 21:45, PRO TV, GSP.RO

LITUANIA - ROMÂNIA // Atac devastator la un titular din echipa României: "E arogant și neconcentrat! Are un joc flegmatic"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 09:08

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, l-a criticat dur pe Ciprian Tătărușanu, portarul României și al celor de la Nantes.

Duckadam a vorbit despre Tătărușanu, 32 de ani, și l-a criticat pe portarul de 32 de ani după ultimul meci al său, Bordeaux - Nantes 3-0, acuzându-l că a greșit la goluri.

"La primul gol a stat rău în poartă! Tătărușanu mai are din astea. Iar gafa de la golul doi face parte din jocul lui. Aici a fost o aroganță. Când joacă cu piciorul e arogant. E arogant, neconcentrat și vrea să pară dezinvolt. 90% este greșeala lui. Are un joc flegmatic în multe momente"

El a fost supărat o perioadă lungă pe mine pentru că i-am spus niște chestii care nu i-au plăcut. La un moment dat am avut chiar o discuție destul de aprinsă cu Mihai Stoica, după un gol primit de Tătărușanu din lovitură liberă, la un meci cu FC Vaslui. Am zis că mie imi plac portarii care au o reacție, care încearcă să facă ceva pentru a prinde acea minge. Nu știu ce șanse avea și acum să apere, dar voiam să văd măcar că încearcă să facă ceva. Poate o devia puțin și se ducea în bară", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

Rezumatul meciului Bordeaux - Nantes 3-0

  • Ciprian Tătărușanu este anunțat titular în meciul Lituania - România, din Liga Națiunilor. Partida se joacă azi, de la ora 21:45, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO (Detalii AICI)

CLASAMENTUL GRUPEI:

Muntenegru 2 1 1 0 2-0 4p
Serbia 2 1 1 0 3-2 4p
ROMÂNIA 2 0 2 0 2-2 2p
Lituania 2 0 0 2 0-3 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 11 octombrie | Lituania – RomâniaMuntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
dal93
dal93  •  11 Octombrie 2018, 16:01
Postat de capca1 pe 11 Octombrie 2018, 15:34

Duckadam a fost un portar bun. Noaptea de la Sevilla a fost cireașa de pe tort . Nu era spectaculos, dar apăra ce era de apărat și, uneori, și ceea ce părea imposibil. Nu avea stilul Iordache, cel mai bun portar al Stelei, din anii 70 încoace, dar dădea siguranță echipei ! Și dacă n-ar fi fost un portar bun, pe trofeul Champions League scrie numele său , are voie să vorbească cât vrea despre fotbal și portari !

Ai dreptate,. dar cat tine si sporavoiala asta))

dal93
dal93  •  11 Octombrie 2018, 15:54
Postat de st.il. pe 11 Octombrie 2018, 10:20

Cel mai bun portar rămâne ( totuși ) Niță , chiar dacă a stat în umbră acestui "mălaimare", zis și...tătărușanu !...

Cred ca il bate Tamas, in sfarsit avem un fundas central pe care se poate baza echipa de constructie)) Alde Chipciu, Stanciu( da un gol) si varful penetrant Cheseru ( da doua in Bulgaria) sunt piese de colectie, pot sta pe banca

capca1
capca1  •  11 Octombrie 2018, 15:34

Duckadam a fost un portar bun. Noaptea de la Sevilla a fost cireașa de pe tort . Nu era spectaculos, dar apăra ce era de apărat și, uneori, și ceea ce părea imposibil. Nu avea stilul Iordache, cel mai bun portar al Stelei, din anii 70 încoace, dar dădea siguranță echipei ! Și dacă n-ar fi fost un portar bun, pe trofeul Champions League scrie numele său , are voie să vorbească cât vrea despre fotbal și portari !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează