FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUAINA - ROMÂNIA, JOI, 21:45, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

LITUANIA - ROMÂNIA // Stanciu vede un singur rezultat joi: "Nu vreau să par arogant" » Are un singur motiv de teamă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 21:07

Nicolae Stanciu a vorbit despre meciul României cu Lituania de joi. Mijlocașul lui Sparta Praga are și un motiv de îngrijorare, legat de suprafața de joc, una sintetică. 

  • Lituania - România e joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV. 

"Nu vreau să par arogant sau lipsit de respect față de echipa Lituaniei, dar cred că noi suntem mai buni. Trebuie să arătăm asta în teren.

Dacă nu vom câştiga aici, cu siguranţă va fi greu să mai sperăm la primul loc. E primul meci din această dublă şi cel mai important prin prisma acestui fapt, așa că sper ca mâine să plecăm victorioşi acasă", a declarat Stanciu la conferinţa de presă.

...despre terenul sintetic: "Suprafaţa e foarte dură. Am înţeles că îl vor uda foarte tare la ora meciului, mingea va aluneca foarte tare. Sunt două terenuri diferite.

E mult mai riscant şi pentru noi jucătorii. Oarecum, terenul sintetic va echilibra forţele pentru că ei sunt mai obişnuiti decât noi cu acest teren".

CLASAMENTUL GRUPEI:

Muntenegru 2 1 1 0 2-0 4p
Serbia 2 1 1 0 3-2 4p
ROMÂNIA 2 0 2 0 2-2 2p
Lituania 2 0 0 2 0-3 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 11 octombrie | Lituania – RomâniaMuntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dakesis
dakesis  •  11 Octombrie 2018, 12:41

vad ca ignoranta persista. Nici nu va dati seama unde calcati in strachini, asa e? hai sa fiu baioat gigel - ati scris 'Lituaina' deasupra titlului, in textul cu rosu. V-A FAULTAT SI PE VOI GAZONUL ARTIFICIAL?

dakesis
dakesis  •  11 Octombrie 2018, 00:10

Vedeti bai impiedicatilor ca ati scris "Lituaina".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează