FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Tatăl lui Valentin Mihăilă a dezvăluit secretul fiului său: „Ăsta a fost atuul lui de mic”

Valentin Mihăilă (21 de ani)
Valentin Mihăilă (21 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 12:44 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 12:44

Valentin Mihăilă (21 de ani) a debutat pentru echipa națională și a înscris un gol în prima partidă din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, dintre România și Macedonia de Nord, scor 3-2.

Valentin Mihăilă a avut un debut de vis în tricoul echipei naționale. Extrema de la Parma a intrat în minutul 14, în locul lui Florinel Coman, iar în a doua repriză a marcat pentru 2-0 cu un șut superb din afara careului. Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin, a spus că este bucuros pentru realizările fiului său și a dezvăluit că cea mai importantă aptitudine a lui Mihăilă este viteza.

Marian Mihăilă: „Viteza a fost atuul lui de mic”

„Viteza a fost atuul lui de mic. De când avea 10-11 ani, așa a început și fotbalul la noi la țară, apoi a fost transferat la Astra, iar apoi a ajuns la Craiova. În familie vedem împreună toate meciurile lui și suntem mândri că a bucurat o țară întreagă cu acest gol. El a plecat de la 11 ani de acasă, am încercat să fim foarte aproape de el tot timpul. I-a fost greu la Craiova, a plecat de la o vârstă mică. El a fost singur, a încercat să fie un copil cuminte, i-a plăcut fotbalul, s-a ținut de el și îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a răsplătit.

A știut prin ce a trecut. Nu a avut copilărie. A stat la cămin, sub îndrumarea lui Silviu Bogdan și apoi sub tutela Universității Craiova. Le mulțumesc din suflet că au avut grijă de el, că l-au crescut și că au avut încredere. Sper să ne bucurăm în continuare de golurile și evoluțiile lui. Am vorbit după meci cu el și era foarte bucuros. Și-a făcut treaba mereu, și când a început ca titular, dar și când a fost rezervă”, a declarat Marian Mihăilă la ProX.

Sunt bucuros că am reușit să marchez la debut, dar mai bucuros pentru cele 3 puncte, foarte importante. Acum trebuie să ștergem cu buretele și să ne gândim la meciul cu Germania. Am intrat cu atitudine, cu determinare, în fotbal trebuie să demonstrezi cât mai rapid.

Valentin Mihăilă

VIDEO. „Răpit” de pe scaunul frizerului! Povestea descoperirii lui Mihăilă de către Silviu Bogdan

Citește și alte știri despre echipa națională:

Bancu, făcut praf de un fost internațional după meciul cu Macedonia de Nord: „Zici ca era de la circulație”

Ce a remarcat Mirel Rădoi după „thriller-ul” cu Macedonia de Nord: „Este eterna problemă a fotbalului românesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dakesis
dakesis  •  26 Martie 2021, 16:30

Mihăilă este pe drumul cel bun. Dacă e ferit de accidentari poate să devină cel mai bun jucător român din mileniul asta. Dacă o să joace la o echipă mare si se lipește de CL.

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Martie 2021, 14:34

Regele Mihăilă ! Bravo . Adevăratul Rege al fotbalului modern.

remarque
remarque  •  26 Martie 2021, 14:11

Bravo mai copile! Sa ai noroc si sa ajungi un fotbalist mare! Si sa iti pastrezi capul pe umeri, indiferent de cat de sus te ridica viata

Vezi toate comentariile (4)
Comentează