FOTBAL  »  NATIONALA  »  CFR

Dezvăluire despre subiectul zilei în fotbalul românesc: „Petrescu i-a spus lui Giovanni că se duce la națională!”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul celor de la FCSB, susține că Dan Petrescu (53 de ani) își anunțase apropiații că va accepta postul de selecționer al primei reprezentative.
Mihai Stoica (56 de ani), managerul celor de la FCSB, susține că Dan Petrescu (53 de ani) își anunțase apropiații că va accepta postul de selecționer al primei reprezentative.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 12:00 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 21:21

Mihai Stoica (56 de ani), managerul celor de la FCSB, susține că Dan Petrescu (53 de ani) își anunțase apropiații că va accepta postul de selecționer.

Nelu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a transmis astăzi că nu îl lasă pe Dan Petrescu la națională. Mutarea părea una iminentă, iar dezvăluirea făcută de Mihai Stoica întărește acest lucru. Antrenorul campioanei i-ar fi transmis impresarului Giovanni Becali că a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu. 

Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!
SELECȚIONER
Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!

Mihai Stoica: „Petrescu i-a spus lui Giovanni că se duce la națională”

„Aș fi contribuit și cu bani la cei 400.000 de euro din clauză. Nu cu foarte mulți (râde). Am lucrat cu el. E geniu Petrescu! Sunt mulți antrenori care nu vor să sacrifice tot pentru rezultat. Lui nu îi pasă. Sacrifică tot! Contra lui Hagi nu a ieșit o repriză din careu. A câștigat 2-0! Petrescu este foarte bun, iar CFR s-a realizat datorită lui. 

Petrescu i-a spus lui Giovanni că se duce la națională! Dacă o auzeam din gura altcuiva, nu credeam. Dar el chiar i-a spus asta. Nu știu ce s-a întâmplat după”, a dezvăluit Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Mutu, marele favorit! Comisia Tehnică se reunește joi

Gazeta a aflat că Adrian Mutu rămâne unicul antrenor în cărți pentru preluarea primei reprezentative. Oamenii din staff-ul lui sunt în joc de glezne și așteaptă confirmarea oficială a „Briliantului”.

Joi, 23 decembrie, e programată ședința Comisiei Tehnice din cadrul Federației. Procedura e una simplă: membrii trebuie să înainteze o nouă propunere pentru postul de selecționer. Aceea va fi, mai mult ca sigur, Adrian Mutu, ceea ce ar trebui să reprezinte o simplă formalitate.

VIDEO Dan Petrescu solicită schimbarea unei reguli în Liga 1

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Anunță că vrea să fie selecționer, după ce FRF l-a ratat pe Dan Petrescu: „E un vis să ajung la echipa naţională”

Două meciuri amicale pentru „tricolori” în martie » Israel, una dintre adversare

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (21)
csaba
csaba  •  21 Decembrie 2021, 13:45

Măi pușcăriașule, prostul tău de șef nu lasă 10 lei de la el și vroiai ca cfr să-l lase pe Petrescu, cred că ți-ar fi plăcut ***, și nu mă condamnați asta e adevărul, n-a stat degeaba la pușcărie, poate a stat prea puțin împreună cu șeful lui !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  21 Decembrie 2021, 11:31

Petrescu si-a facut interesul prefacandu-se ca negociaza cu FRF si regland astfel problema cu salariile si primele restante la CFR. De partea cealalta, FRF abia astepta refuzul ca sa poata sa-l numeasca pe Mutu. Petrescu, trecand peste plangerile permanente pe care le are, este un antrenor foarte bun si care ar fi fost o nuca foarte tare in curtea FRF, ceea ce Burleanu & Co. nu-si doresc. Asa ca... Mutu e viitorul antrenor al Nationalei.

petrucj
petrucj  •  21 Decembrie 2021, 10:37
Postat de valentindragobete pe 21 Decembrie 2021, 09:03

Bă, tu esti prost chiar asa de dimineață ?!

Spre deosebire de tine care esti dintotdeauna.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează