FOTBAL  »  NATIONALA  »  REUNIRE

VIDEO Mihai Stoichiță: „De ce să regret că nu l-am luat pe Boloni la națională?”

Articol de , - Publicat marti, 06 iunie 2023 15:14 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 18:36

„Naționala” României a efectuat astăzi primul antrenament pentru pregătirea dublei cu Kosovo și Elveția din preliminariile pentru Euro 2024. Prezent astăzi la Mogoșoaia, Stoichiță a fost întrebat dacă îl regretă pe Boloni. 

  • Kosovo - România are loc pe 16 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1
  • Elveția - România se joacă pe 19 iunie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
Loți a promovat, propagandiștii de la FRF au retrogradat
editorial dan udrea
Loți a promovat, propagandiștii de la FRF au retrogradat

Directorul Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiță, s-a arătat contrariat când a fost întrebat despre negocierile din 2022 cu Ladislau Boloni.

VIDEO. Mihai Stoichiță: „De ce să regret că nu l-am luat pe Boloni la națională?”

„De ce să regret că nu l-am luat pe Boloni la națională? Întrebați-l pe el de ce n-a vrut să vină. Nu cred că nu i se acorda timp la națională. Nici n-avea de unde să știe dacă primea timp sau nu! La toți ceilalți a existat. Inclusiv Mirel Rădoi a primit nu numai timp, ci și prelungire de contract”, a spus Mihai Stoichiță.

După ce a nu a ajuns la un acord pentru preluarea României, Ladislau Boloni a acceptat propunerea de a lucra cu Metz, formație pe care a reușit să o promoveze în Ligue 1. FRF l-a angajat pe Edi Iordănescu, iar România a retrogradat în Liga Națiunilor. 

Ladislau Boloni, despre negocierile eșuate cu FRF: „Nu am înțeles de ce nu mi se dă mai mult timp la dispoziție”

Ladislau Boloni a dezvăluit că mai multe motive au stat în spatele negocierilor eșuate cu oficialii FRF.

Printre acestea, faptul că data contractului pe care urma să-l semneze nu era fixă, depinzând de parcursul naționalei în Liga Națiunilor, importanța pusă de FRF pe rezultatele din această competiție, dar și partea salarială. Boloni își dorea un salariu apropiat de cel pe care neamțul Christoph Daum l-a avut, de aproximativ 540.000 de euro anual.

„Am spus că nu accept asemenea condiții la națională. Eu am întrebat de ce nu mi se acceptă unele condiții impuse de mine. Dacă venea un începător înțelegeam, dar dacă vine unul din Franța... Nu am înțeles de ce nu mi se dă mai mult timp la dispoziție. 

Acele săptămâni petrecute la Târgu-Mureș au fost excepționale, dar mi-a fost frică să accept, deși îmi doream foarte mult să preiau naționala”, a declarat Ladislau Boloni luni seară, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Burleanu și Stoichiță aproape că și-au bătut joc cu bună-știință de Loți, scopul final fiind acela, la care s-a și ajuns ulterior, ca antrenor al "tricolorilor" să fie cine trebuia să fie. 

Cei de la Casa Fotbalului nu doar că au dat cu piciorul unei variante aproape perfecte pentru România, dar au apelat la metode prin care au dorit să-l discrediteze în fața opiniei publice pe Boloni. 

Stoichiță și ceilalți federali au lansat, mai ales în interiorul FRF, varianta că au renunțat la Loți și după ce au realizat că acesta n-ar mai fi cu adevărat ancorat în realitate. 

A fost un tertip umilitor pentru a masca cacealmaua pe care o realizaseră vreme de aproape două luni: oferte și negocieri doar de fațadă pentru Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Boloni
Dan Udrea, redactor-șef adjunct GSP, în editorialul Loți a promovat, propagandiștii de la FRF au retrogradat

Citește și alte știri:

Ladislau Boloni a explicat pentru cititorii Gazetei: „Nici vorbă să vin la Cluj!”

Plecări în masă de la CSA Steaua » Clubul anunță astăzi despărțirea de 16 jucători!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (22)
tomaescu
tomaescu  •  07 Iunie 2023, 09:18

Asemeni unei larve se taraste si Slughita prin mocirla fotbalului romanesc

johny2003
johny2003  •  06 Iunie 2023, 23:48

"De ce să regret că nu l-am luat pe Boloni la națională?" Asta e o intrebare-raspuns de om inteligent! ))))))

2rep
2rep  •  06 Iunie 2023, 23:24

"De ce să regret că nu l-am luat pe Boloni la națională?”... Este simplu! Pentru ca nu mai fi putut sa faci pe seful si pt ca mintea ta este limitata! Nu ai capacitatea de a intelege fotbalul modern, tacticile, filozofia, educatia!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează