FOTBAL  »  NATIONALA  »  IL LUCE ÎŞI APĂRĂ FIUL

Mircea Lucescu: "Nicăieri în lume nu a existat un asemenea linşaj mediatic la fel cum a păţit Răzvan"

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 22:41

Mircea Lucescu a vorbit la Meciul Zilei şi a spus că victoria României de la meciul cu Bosnia (3-0) s-a înregistrat după cel mai bun meci al echipei după cinci ani de zile. Acesta a mai afirmat că fiul său a suferit un linşaj mediatic.

 

"Echipa României poate obţine 12 puncte şi se poate califica dacă rămîne la nivelul pe care l-a avut la meciul cu Bosnia. Atunci naţionala a jucat cum nu a făcut-o în ultimii cinci, poate la fel de bun ca la meciul cu Germania, la acel 5-1. Eu sînt în continuare alături de echipa reprezentativă chiar dacă Răzvan nu mai este antrenor. Sper că plecarea fiului meu să fi tras un semnal de alarmă, iar opinia publică să ajute echipa de acum înainte. Nu a existat nicăieri în lume un asemenea linşaj mediatic cum a fost în cazul lui Răzvan.

Mircea Sandu a reuşit să facă foarte multe lucruri bune pentru fotbalul românesc. Din punct de vedere administrativ nu am ce să îi reproşez, dar el avea obligaţia să meargă pînă la capăt cu o echipă care avea şanse de calificare", a spus Lucescu la GSP TV.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (47)
remb
remb  •  25 Iunie 2011, 22:34

+1 pentru Lucescu, prin declaratia sa.......mouletu are bilute cum "altii" nu au, si mai mult are perfecta dreptate..... Urmeaza la nationala era noncombatului si esecului colectiv........

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  25 Iunie 2011, 11:28

Daca a avut cele mai proaste rezultate din istoria nationalei Romaniei, ce vrei? sa il pupe presa in fund? Prost a fost, prost va fi tratat.

chiramihai
chiramihai  •  25 Iunie 2011, 10:16
Postat de valisox pe 24 Iunie 2011, 22:32

impusca`te cioaraaaa!!!! puradelul e zero ca antrenor.

Lasa ca mai vorbim dupa meciul nostru direct cu voi ciobaneilor :)))))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează