FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Mircea Lucescu și-a anunțat favoritul la șefia FRF + Ce a spus când a fost întrebat dacă revine la națională

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 19:58

Mircea Lucescu (72 de ani) a declarat public că-l susține pe Ionuț Lupescu la alegerile prezidențiale de la FRF din 18 aprilie și a vorbit și despre o eventuală revenire a sa la cârma naționalei României.

"E un moment favorabil ca Ionuț, care a renunțat la o carieră administrativă importantă, să pună umărul la o îmbunătățire a fotbalului românesc. Am văzut azi un articol în GSP cu bile albe și negre, cred și eu că se vor încerca tot felul de tertipuri. Ionuț cred că va lua această dispută pe propria persoană, nu se va înconjura de absolut nimeni.

După ce va deveni președintele Federației, sunt convins că va gândi cu atenție toate posturile din conducere. Va analiza foarte serios. Lupta nu e deja câștigată de Ionuț. Sunt convins că actuala conducere a luat multe măsuri pentru a continua. Oamenii cred totuși că vor înțelege ce înseamnă să aduci în fruntea FRF un om cu peste 30 de ani în fotbal", a declarat Mircea Lucescu la TV Digi Sport.

Întrebat dacă ar vrea să revină la echipa națională, Lucescu a răspuns: "Voi știți câți ani am eu? Cu siguranță voi fi mai apropiat de națională dacă va veni Ionuț. Nu voi reveni la cârma naționalei, trebuie puși antrenori mai tineri pentru a-și demonstra valoarea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1762587313760987
Mihai Paduraru  •  16 Februarie 2018, 11:09

Cata dreptate are Mircea Lucescu,daca isi baga coada politicul si acum la sefia FRF,toti cei capabili,meritorii si cu contributii reale in ascensiunea fotbalului romanesc, trebuie sa plece din tara,aici e iadul condus de penali politici inflitrati in toate structurile,Burleanu este un mascarici politic care suge banii federatiei,daca in toate domeniile ar fi fost oameni de specialitate,am fi fost o tara respectata si bogata.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  16 Februarie 2018, 10:18

atentie mare Ionut ,nu va fi usor ,ati vazut ce sa intamplat la handbal ,desi Narcisa pleca favorita ,a fost destul un vot in plus sa castige adversarul,asta e arma democratiei ,ce sa faci .

887888274661367
Pompiliu Bota  •  16 Februarie 2018, 00:56

Nea Luce, ai mai fost la nationala si ai distrus generatia de aur in 85: Laca, Belo, Majaru, T Stoica...Lasa-ne si tu si puiu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează