FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat în direct pentru ultimele declarații: „Mă așteptam la altceva din partea lui”

Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi pe banca echipei naționale
Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi pe banca echipei naționale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 09:36 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 12:15

Impresarul Victor Becali (59 de ani) taxează declarațiile lui Mircea Lucescu (75 de ani), cel care zilele trecute l-a propus pe Marco Rossi, selecționerul Ungariei, pe banca naționalei României.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a surprins pe toată lumea în momentul în care a înaintat numele lui Marco Rossi drept înlocuitorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale. Astăzi, la GSP Live, Victor Becali și-a manifestat la rândul său nedumerirea după afirmațiile lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu: „Eu mă așteptam ca Lucescu să propună un antrenor român”

„Poate vine Marco Rossi să ne salveze. Eu mă așteptam ca domnul Lucescu să propună un antrenor român, pe Hagi, pe Dan Petrescu, pe băiatul lui (n.r. - Răzvan Lucescu), nu pe Rossi. 

Îl avem pe Dan Petrescu liber, il avem pe Olaroiu liber. Are Rossi rezultate mai bune decât Dan Petrescu? Eu nu sunt împotriva unui antrenor străin, să ne înțelegem. 

Lui i-au trecut prin mână foarte mulți jucători, asta nu înseamnă că trebuie să-i propună pe toți. Mă așteptam din partea lui, care e un naționalist, în sensul bun al cuvântului, să propună un antrenor român. 

Și Dan Petrescu e îndreptățit să preia echipa, și Olăroiu e. Și Hagi era îndreptățit să preia echipa națională, dacă nu prelua acum Farul”, a spus Victor Becali, la GSP Live. 

Mircea Lucescu îl propune pe Marco Rossi pentru banca României: „E serios, ar merita!”

„Il Luce” propune un nume pentru postul de selecționer al României, cel al lui Marco Rossi (56 de ani), în prezent pe banca Ungariei.

„Marco Rossi este un fost jucător de-ai mei, nu mă surprinde ce realizări are, un băiat foarte inteligent. Am o relație specială cu el, am rămas în contact cu el, e un tip preocupat să facă performanță. 

Mircea Lucescu, taxat în direct pentru ultimele declarații: „Mă așteptam la altceva din partea lui”
Marco Rossi

L-aș vrea antrenor la naționala României, e un băiat serios, ar merita. E important să știi să te adaptezi culturii respective, jucătorilor de la națională, dar are o seriozitate în pregătirea meciurilor”, a spus Lucescu.

Citește și alte știri de actualitate:

Mircea Lucescu propune un selecționer de la Euro 2020 pentru banca României: „E serios, ar merita!”

EXCLUSIV Mircea Lucescu, încântat de antrenorul Marco Rossi: „Tactic, excelent. I-a insuflat Ungariei spiritul italian”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  23 Iunie 2021, 12:45

Mda, cam asa se face presa in Romania de azi: iei interviu unuia, scoti niste declaratii din context si pe urma intrebi pe altii ce parere au pentru a starni polemici degeaba. Lucescu nu a spus ca trebuie demis Radoi si pus Rossi in locul lui. A spus ca il vede pe Rossi ca o posibila optiune si la nationala Romaniei ceea ce mi se pare pertinent. Imediat Iordanescu si V Becali au fugit dupa fenta gesepe si au inceput sa critice o parere de bun simt. Nici nu mai conteaza ca e imposibil ca Rossi sa vina in momentul asta la nationala noastra, cu siguranta ca va mai sta cativa ani la unguri care ar trebui sa fie fraieri sa-l dea afara. Doi la mana, Radoi e un antrenor slab, fara Bac si cu scoala de antrenori absolvita in Rep Moldova, promovat la exceptional de clica din fotbalul romanesc. Respectiv dupa cum se fac promovarile acolo unde conduc vatafi auto-numiti pe bunuri comune. Rossi e un antrenor ce abia acum iese din anonimat insa este evident ca are multe clase peste Radoi si mare parte dintre antrenorii romani. Iordanescu compara o eventuala numire a lui Rossi cu experienta Daum. Trecand peste faptul ca pe vremea lui Daum nu pierdeam chiar de la orice pacalici gen Armenia si Georgia, era clar de la inceput ca un antrenor din scoala veche germana este o alegere neinspirata. Iar antrenorii italieni sunt mult mai potriviti fotbalului romanesc, dovada stand Zenga, Bergodi, Mangia, Bonetti si chiar si Napoli care au reusit cate ceva pe plaiurile mioritice.

whiteredarad
whiteredarad  •  23 Iunie 2021, 11:17

Sare si G Becali...sa se bage in seama ! Lucescu a spun , intr-un anume context ca Rossi este un antrenor bun, ca ar face faata si la romani. Nu Lucescu face numiri. Dar becali ar putea sa mai si taca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează