FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Mircea Sandu contraatacă în cazul milionului dispărut: "Ce voiau, să cumpăr pisoar ieftin?"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 22:31

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a explicat într-un interviu modul în care a cheltuit banii primiți de la FIFA pentru construirea bazei de pregătire de la Buftea.

"Am făcut un plan, am primit 2,5 milioane pe programul Hat-trick plus 400.000 de la FIFA, pe programul Goal. Am făcut două terenuri sintetice, cu iarbă, tribune, tot ce trebuie. Am trimit planurile la FIFA și la UEFA, am făcut un deviz de cheltuieli. Totul a fost verificat la leu. Ce voiau, să cumpăr pisoar ieftin, iar dacă faci mai tare, să se strice? Am cumpărat produse de calitate, care e problema?", a declarat Mircea Sandu pentru sportnews.ro.

Procurorii DIICOT anchetează disparția unui milion de dolari, primit de FRF de la FIFA, în perioada 2010-2012, când la conducerea Federației era Mircea Sandu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  01 Martie 2016, 14:22

Cat de simplu e. Mai citisem despre un directoras de prin Timis care inregistrase in contabilitate maturi la 102 lei bucata. Da, banala matura. Asa ca un pisoar, deh, un pisoar are o utilitate practica incomensurabil mai mare. Asa ca este justificabil. Milionul s-a dus una-doua. Nu mai fiti carcotasi, voi cei de la DNA. Lasati-l pe bietul rentier...

kellogg
kellogg  •  01 Martie 2016, 10:34

problema e ca te pun astia pe "cursa" si nu e scump biletul, cativa ani ;)

1144697255554613
Fabian Ciprian  •  01 Martie 2016, 10:00

Problema sunt banii pe care i-a luat Raluca!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează