FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZVĂLUIRE

Florin Prunea dezvăluie decizia finală a lui Rădoi: „Toată lumea știe deja ce va face. E 300%, am surse sigure!”

Încă o voce importantă din fotbalul românesc dă ca sigură mutarea selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani) la CS Universitatea Craiova.
Încă o voce importantă din fotbalul românesc dă ca sigură mutarea selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani) la CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 18:11 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 18:29

Încă o voce importantă din fotbalul românesc dă ca sigură mutarea selecționerului Mirel Rădoi (39 de ani) la CS Universitatea Craiova. 

  • Gazeta Sporturilor a scris în exclusivitate despre acordul dintre Mirel Rădoi și Mihai Rotaru. Detalii AICI!

Florin Prunea, fostul manager al lui Dinamo și om cu conexiuni importante în fotbalul românesc, afirmă că Mirel Rădoi și Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, au bătut palma. 

Florin Prunea: „Rădoi e 300% antrenorul Craiovei”

„Eu din ce știu va fi antrenorul Craiovei. Nu doar eu știu, toată lumea fotbalului știe asta. Oamenii cu care am vorbit la Craiova, da, asta mi-au zis. Va fi antrenorul lor. Am jucat și eu pe acolo, am luat un titlu, o cupă. Da, va fi noul antrenor, și foarte bine face! Nu e 100%, ci 300%. Mirel e corect”, a declarat Florin Prunea la „Liga Digi Sport”.

Florin Prunea și-a ales favoriții pentru postul de selecționer

„Să mai avem și noi licență când mai antrenăm, să păstrăm și noi niște proporții. Părerea mea e că trebuie să fie un antrenor foarte capabil în locul lui. Pițurcă, Olăroiu, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Hagi. Cu ei ne calificam la Euro! Ne-am luat niște angajamente, guvernul a făcut stadioane, trebuia să îi aducem din timp”, a încheiat Prunea. 

VIDEO. Ce spune Mirel Rădoi despre o eventuală plecare de la echipa națională

Citește și alte știri despre Mirel Rădoi: 

EXCLUSIV. Începe războiul la naționala României » Mirel Rădoi se simte vânat de familia Becali! Și amenință că va vorbi

ROMÂNIA - NORVEGIA. VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Mirel Rădoi! Ce a făcut selecționerul când a fost întrebat despre convocarea lui Dennis Man

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
dansy
dansy  •  18 Noiembrie 2020, 10:49
Postat de ipsilante pe 15 Noiembrie 2020, 22:56

Radoi trebuie sa ramana la Nationala! Ca selectioner a demonstrat ca poate, la echipa de tineret. Ca atrenor al unei echipe de club, cu experienta lui precara, nu sunt sigur ca va avea rezultate. Pentru Univ. Craiova ar fi un risc imens sa-l numeasca antrenor. Ca si in cazul lui Papura, si Radoi trebuie la inceput, sa-si testeze priceperea si sa-si formeze stilul, pe echipe cu mai putine pretentii. Abia apoi sa antreneze echipe de top. Intre activitatile de SELECTIONER si ANTRENOR sunt si puncte comune dar si diferente substantiale. Demiterea lui acum de la Nationala, ar fi o eroare la fel de mare, ca si numirea ca antrenor principal la Craiova. Deci, nu va pripiti domnilor conducatori! GRESELILE COSTA SCUMP! FORZA STIINTA!

Daca ati uitat Radoi a primit de la Isaila o echipa gata formata foarte bine,asa ca meritul de la europeanul trecut trebuia m,macar 50 la suta,impartite cu Isaila.

dansy
dansy  •  18 Noiembrie 2020, 10:45
Postat de pittt pe 16 Noiembrie 2020, 19:04

Scuze "ne-au lasat"

Nu baga americanii in aceasta porcarie deoarece ei l-au lasat pe Churchil sa negocieze pentru Europa,Asa ca Anglia si Uniunea sovietica(Stalin) au hotarat.Aduti aminte de celebrul servetel pe care cei doi au trasat noile zone de influiente.Americanii au acceptat aceasta solutie desi nu le-a convenit.

pittt
pittt  •  16 Noiembrie 2020, 19:04
Postat de pittt pe 16 Noiembrie 2020, 18:12

Pe rusi nu i-a adus nimeni, au venit singuri. In vremea aia rusii mergeau unde voiau, mai ales la noi care ii atacasem. Iar comunismul a venit dupa Conferinţa de la Ialta din 1945, unde s-au stabilit zonele de influenta, adica ne-a fost adus de SUA si Anglia, care au stabilit impreuna cu Rusia sa fim in zona de influenta a Rusiei. Din momentul ala nu s-a mai stabilit nimic la noi, hotararile nu le-a mai luat Mihai. Totul a venit de la rusi. Anglia si SUA si-au luat complet mana de pe noi si ne-a lasat pe mana lor. Asa am ajuns comunisti, nu am hotarat noi asta.

Scuze "ne-au lasat"

Vezi toate comentariile (51)
Comentează