NATIONALA  ·  EURO 2019

Mirel Rădoi a vrut să renunțe după moartea fratelui: „Momente teribile”

Luni, 15 Iulie 2019

Turneul final de tineret a însemnat pentru Mirel Rădoi (38 de ani) o adevărată piatră de încercare. Selecționerul a povestit momentele dificile prin care a trecut după moartea fratelui său, clipe în care a luat în calcul și să renunțe la European.

Mihai Nicușor Rădoi, fratele selecționerului naționalei U21, s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Era 12 februarie. Pe 29 martie a murit la Spitalul Județean din Timișoara din cauza unui stop respirator.

„Au fost momente imediat după drama cu fratele meu în care prima idee a fost să mă opresc, să nu mai continuu, pentru că n-aș fi fost sigur că puteam în continuare să-i motivez pe jucători și n-aș fi vrut să apar în fața lor cu acea durere. Mă gândeam că nu o pot masca. Aș fi vrut doar o perioadă în care să stau liniștit, departe de tot. M-am gândit să nu merg nici la Euro! A fost foarte dificil, teribil chiar, dar momentele alea am încercat să le depășesc tot cu ajutorul lor.

Am revăzut meciurile pe care le-am avut în preliminarii și pur și simplu mă uitam la fețele jucătorilor. Câtă fericire emanau și m-am gândit că poate au în continuare nevoie de ajutorul meu și aș fi egoist să mă gândesc doar la mine”, a spus Mirel Rădoi pentru Fanatik.

„Golurile lui Florinel Coman din meciul cu Anglia sunt două ființe: fratele meu și sora lui Radu. Toate parcă se leagă, ca un destin”Mirel Rădoi

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

ROMÂNIA - SPANIA // FRF pune în vânzare biletele pentru România - Spania » Cât costă ticheteleCine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
13:00 Fotbal, Cupa Turciei

Kirklarelispor - Bașakșehir

Look Plus
17:00 Handbal M, CE 2020

Portugalia - Slovenia

Digi 2, Look Plus
19:15 Handbal M, CE 2020

Norvegia - Islanda

Digi 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Turcia

Fenerbahce - Kayseri

Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Ungaria - Suedia

Digi 2, Look Sport
21:45 Fotbal, Cupa Italiei

Napoli - Lazio

Look Plus
22:15 Fotbal, Premier League

Chelsea - Arsenal

Eurosport
Program TV complet

Liga 1