FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

Susținere din Liga 1 pentru Mirel Rădoi: „Nu înțeleg de ce trebuie să îl crucificăm”

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, nu crede că Mirel Rădoi (40 de ani) este principalul vinovat pentru rezultatele proaste ale naționalei.
Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, nu crede că Mirel Rădoi (40 de ani) este principalul vinovat pentru rezultatele proaste ale naționalei.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 20:56 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 22:16

Laszlo Balint (42 de ani), antrenorul celor de la UTA, nu crede că Mirel Rădoi (40 de ani) este principalul vinovat pentru rezultatele proaste ale naționalei. 

Laszlo Balint, antrenor din aceeași generație cu Mirel Rădoi, spune că problemele fotbalului românesc sunt mult mai profunde și că selecționerul are nevoie de timp pentru a-și impune filosofia. 

Laszlo Balint îl apără pe Mirel Rădoi

„Ce s-a întâmplat aseară, în Armenia, ne doare pe toţi. Deci e un rezultat dureros. Dar nu înţeleg de ce trebuie să îl crucificăm pe Mirel Rădoi. E adevărat, e responsabil de rezultate, dar nu cred că momentul în care a ajuns naţionala este cauzat doar de ce s-a întâmplat în mandatul lui Mirel Rădoi. 

Cred că trebuie să fim toţi conştienţi de nivelul fotbalului românesc. Din păcate nu înregistrăm o creştere nici la nivel de club, nici la nivel de echipă naţională, lucru care e evident pentru toată lumea. Toţi cei implicaţi în fenomen ar trebui să se gândească la tot ce înseamnă detaliile dezvoltării fotbalului românesc pentru că lucrurile trebuie începute de la bază”, a declarat Laszlo Balint, conform TV Telekom Sport

Nu trebuie să ne uităm la faptul că mărul din pom este stricat. Nu, în spate este un întreg proces care a contribuit la acest rod care nu e bun. Şi atunci trebuie să se găsească soluţii pentru un plan pe termen mediu şi lung. Să ne asumăm şi o perioadă în care rezultatele să fie trecute pe plan secund... şi avem exemple ca Belgia, chiar Germania, care au trecut printr-un proces de asemenea natură.
- Laszlo Balint 

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

INTERVIU EXCLUSIV Cum facem socoteala după Euro: „Să nu fim disperați! Important e să nu dispară jucătorii, cum s-a mai întâmplat”

Anghel Iordănescu pune tunurile pe 3 „tricolori” și se pronunță în privința lui Rădoi: „Poate se vor supăra pe mine”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
leu.mr
leu.mr  •  02 Aprilie 2021, 09:29

Iti spun eu de ce: la 2-1 pentru echipa ta in deplasare, tu bagi in teren atacanti !

dobrin
dobrin  •  01 Aprilie 2021, 23:04

Nu-l crucificam, il trimitem la scoala si in Liga 3 sa-si faca ucenicia. Vinovati sunt cei care l-au pus antrenor.

853246084756615
Marcel Popa  •  01 Aprilie 2021, 22:43

Si salarul ala baban pt. ce il mai incasezi daca nu ai rezultate?Cand vii antrenor trebuie sa faci progrese cu echipa, nu sa joci din rau in mai rau.De 20 de ani tot proiecte se viseaza si realizari prea putine.Frf va ramine fara bani si fara sponsori cat de curand.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează