FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA

Trei „tricolori” au acuzat probleme medicale înainte de meciul cu Liechtenstein: „Trebuie să calculăm riscurile, vor fi schimbări”

Răzvan Marin și Vlad Chiricheș, doi dintre jucătorii care au acuzat probleme medicale // foto: Cristi Preda - GSP
Răzvan Marin și Vlad Chiricheș, doi dintre jucătorii care au acuzat probleme medicale // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 22:42 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 23:11

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a anunțat înainte de meciul cu Liechtenstein că 3 „tricolori” au reclamat probleme medicale după partida cu Islanda, scor 0-0.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar.
  • România prinde barajul pentru Cupa Mondială din 2022 doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein.

Trei dintre jucătorii titulari ai României în meciul cu Islanda au transmis că se confruntă cu „mici” probleme medicale după meciul cu Islanda. Este vorba despre fundașul central și căpitanul Vlad Chiricheș și mijlocașii Florin Tănase și Răzvan Marin. 

Mirel Rădoi a transmis că ei pot evolua cu Liechtenstein, dar a lăsat de înțeles că ar putea să nu riște prin utilizarea acestora. Cert este că selecționerul a anunțat schimbări față de echipa de start cu Islanda.

Mirel Rădoi, întrebat direct de jurnalistul GSP: „Dacă ați fi șeful FRF acum, ați insista ca antrenorul să continue?”. Ce a răspuns selecționerul
LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA
Mirel Rădoi, întrebat direct de jurnalistul GSP: „Dacă ați fi șeful FRF acum, ați insista ca antrenorul să continue?”. Ce a răspuns selecționerul

Mirel Rădoi: „Vor fi schimbări cu Liechtenstein”

„Vor fi schimbări, din punct de vedere fizic avem mici probleme, o stare de oboseală la Chiricheș, la Tănase, o mică problemă medicală la Răzvan Marin, dar nu sunt în imposibilitatea de a juca mâine seară. Trebuie să calculăm riscurile unor eventuale accidentări, de aici mai au multe luni de jucat în campionatele interne și orice accidentare mai gravă le-ar putea afecta prezența la baraj, dacă noi prindem locul 2. 

Va trebui să fim proaspeți fizic, așa că vor fi schimbări, nu știu să vă spun câte”, a declarat Rădoi la conferința de presă din Liechtenstein.

Cu Islanda, Rădoi a utilizat următoarea formulă de start: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca - Cicâldău, Marin, Stanciu - Hagi, Alibec, Fl. Tănase

Cu Liechtenstein, aceasta ar putea fi echipa României: Fl. Niță - Cr. Manea, Rus, Burcă, Bancu - Moruțan, Nedelcu, Maxim - I. Hagi, G. Pușcaș, A. Ivan

Dacă Vlad Chiricheș și Răzvan Marin au fost integraliști cu Islanda, Florin Tănase a fost înlocuit în minutul 77 cu Alexandru Maxim. Înainte de acțiunea de la națională, Tănase a fost integralist în 4 partide consecutive la FCSB. 

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Rădoi a confruntat un oficial FRF: „Trebuie să înceteze!”

Denis Alibec nu e menajat: „Are fizic de om pofticios, nu de accidentat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
vendredi13
vendredi13  •  14 Noiembrie 2021, 11:13

Au avut febră musculară...

mihai_bn
mihai_bn  •  14 Noiembrie 2021, 10:39

Până nu se dărâmă totul și nu se (re)construiește de la zero, n-avem șanse la performanțe notabile. A, că se mai ivește câte o calificare la 8-10 ani la Campionatul European, asta-i altceva și nu poate reprezenta o performanță în adevăratul sens al cuvântului.

forzzainter
forzzainter  •  14 Noiembrie 2021, 08:49

A obosit Tanase, ba baiatuleee baaaa :)))) ala "oboseste" numai cat isi leaga sireturile. Mare dreptate are Danut Lupu cand zice ca niciunul din actualul lot n.ar fi prins vreodata vreo convocare pe vremea lui. Numai gelati si frezati care merg incordati pe teren, ca asa au vzt ei la Cristiano Ronaldo.. ce fotbal joaca ala la varsta lui, asta n.au mai vzt...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează