FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Ce notă își acordă Rădoi după mandatul la națională: „Am vrut ca partidele să semene cu niște meciuri de box”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 10:02 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 10:08

Mirel Rădoi (40 de ani) și-a analizat mandatul pe banca primei reprezentative și a decis să-și acorde nota 5 pentru rezultatele obținute.

Fostul selecționer, care nu a reușit să califice echipa națională a României la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022 a analizat mandatul său și a dezvăluit că i-a fost greu să decidă să nu-și prelungească înțelegerea cu FRF.

Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”
PROPUNERI
Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”

Analiza lui Mirel Rădoi după mandatul la naționala României: „Am vrut ca partidele să semene cu niște meciuri de box”

„ Îmi acord nota 5! Am trecut clasa, din punctul meu de vedere, pentru că am fost această pandemie și am avut 3 meciuri într-o fereastră oficială. A fost o schimbare de generații, am încercat implementarea unui alt joc. 

Am preferat altceva decât acel joc monoton din ultimii ani de la națională. Chiar dacă nu aveam rezultate, dar măcar meciurile naționalei să pară a fi meciuri de box. Dai un pumn, iei doi, mai dai unul. Te poți aștepta oricând să fii făcut KO, dar să încerci și tu măcar un KO tehnic sau să câștigi la puncte. Asta a fost ideea pe care am propus-și când am acceptat să vin la tineret. Acolo au durat mai mult negocierile decât la echipa mare.

E puțin spus că mi-a fost greu să plec de la națională. Poate nu pare din exterior, dar sunt un tip destul de sensibil, pun suflet în ceea ce fac. Având în vedere reacția jucătorilor imediat după partida din Liechtenstein și ce s-a întâmplat după la hotel, discuțiile cu ei... Greu e puțin spus. Decizia cred că e bună”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

VIDEO Florin Niță: „Mirel Rădoi tot timpul venea cu ceva nou în vestiar"

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Mirel Rădoi îi pune în oglindă pe Răzvan Burleanu și Mircea Sandu: „Îmi voi lua bobârnace de la foarte multă lume pentru ce voi spune”

Lecția învățată de Mirel Rădoi în mandatul la echipa națională: „De acum, voi avea asta în minte mereu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
remarque
remarque  •  27 Decembrie 2021, 10:28

5 inseamna nota de trecere. Inseamna obiectiv atins, la minimul de pretentii posibile, dar atins. Ce obiectiv a fost atins? Am vrut sa fim echipa de bob a Jamaicai la olimpiada de iarna? A jucat Romania un fotbal frumos? Ne-au dominat armenii si macedonennii, despre ce stil ofensiv vorbim? Fotbalul e o meserie, nu o sarja de cavalerie. Trebuie sa stii aseza jucatorii in teren, sa-i faci sa actioneze ca un tot unitar, sa fii capabil sa iti adaptezi tactica si jocul la adversar, sunt multe chestii pe care Radoi nu le pricepe. Imi aduc aminte de privirea lui buimaca din meciul cu Boro, cand capitan fiind nu putea intelege ce se intampla. Na ala a fost un meci in care cineva trebuia sa arunce prosopul

dubluv
dubluv  •  26 Decembrie 2021, 17:36
Postat de senzor1 pe 26 Decembrie 2021, 13:27

Chiar au semanat partidele cu meciurile de box. Noi am fost sacul.

poate tu.

karolboy
karolboy  •  26 Decembrie 2021, 15:40

Radoi ,un antrenor extrem de curajos. Ne am saturat de stat cu fundul in poarta si tot sa nu avem rezultate. Avem nevoie de antrenori ofensivi gen Hagi,Pancu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează