FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-0

MM Stoica a lăudat pe toată lumea după victoria cu Finlanda: „Au făcut un joc excepțional”

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a fost impresionat de prestația „tricolorilor” în meciul cu Finlanda, câștigat cu 1-0. +38   FOTO
Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a fost impresionat de prestația „tricolorilor” în meciul cu Finlanda, câștigat cu 1-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 09:52 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 10:27

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a fost impresionat de prestația „tricolorilor” în meciul cu Finlanda, câștigat cu 1-0.

MM l-a lăudat în special pe Chiricheș, care a fost aspru criticat după meciurile pierdute de România cu Muntenegru, 0-2, și cu Bosnia, 0-1.

Ce l-a șocat pe Edi Iordănescu înainte de meci: „Ne-am blocat cu toții! Mi-a căzut cerul în cap. Finlandezii se uitau cu stupoare”
ROMÂNIA - FINLANDA 1-0
Ce l-a șocat pe Edi Iordănescu înainte de meci: „Ne-am blocat cu toții! Mi-a căzut cerul în cap. Finlandezii se uitau cu stupoare”

MM Stoica, impresionat de jucătorii României

„Bancu şi Niţă au făcut un joc excepţional. Practic, Bancu a fost eroul meciului. Chiricheş a făcut un joc excepţional. Vreau să îi aud acum pe cei care îl criticau. Olaru la fel, a făcut un meci excepţional. Sper să nu fie vorba de nicio accidentare. Aş vrea să mai remarc doi jucători.

Pe Sorescu, care acum are un debut, chiar dacă a mai jucat. A făcut un meci consistent. Rar mi-a fost dat să văd şi mereu căutam jucători care vin cu centrări bune. Care să execute lovituri libere bune din lateral şi aici am avut: din partea dreaptă, Raţiu, care a terminat foarte multe acţiuni cu centrare. Iar la faze fixe executate din lateral, Cicâldău, excelent.

Aceştia sunt de remarcat. În rest, aş putea să spun şi de cei care au intrat. Nu au fost de nivelul celor care i-au înlocuit. Poate şi din cauza aia am suferit. Cred că victoria e meritată, poate spuneţi că exagerez”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia3:25
2. Finlanda3-24
3. Muntenegru3-34
4. România1-33

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1

Ce urmează pentru România în Liga Națiunilor:

  • 14 iunie: România - Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Cele mai tari imagini din România - Finlanda 1-0

+34 FOTO

Citește și alte știri despre echipa națională:

Panduru, analiza victoriei cu Finlanda: „În prima repriză, parcă au venit cu sacul de cadouri în spate și nu puteau să se miște”

Deși a fost cel mai slab conform cifrelor, Tavi Popescu e lăudat: „Absolut excepțional la nivel tactic. După ce l-au scos, a fost haos!”

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează