FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA

Ne-a trădat căpitanul! Muntenegru a marcat după două gafe incredibile ale lui Chiricheș

Muntenegru - România în Liga Națiunilor » Golul de 1-0 al gazdelor a pornit de la gafa lui Vlad Chiricheș, căpitanul „tricolorilor”. +14   FOTO
Muntenegru - România în Liga Națiunilor » Golul de 1-0 al gazdelor a pornit de la gafa lui Vlad Chiricheș, căpitanul „tricolorilor”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 23:30 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 23:55

Muntenegru - România în Liga Națiunilor »  Vlad Chiricheș, căpitanul „tricolorilor”, a gafat incredibil la ambele reușite ale muntenegrenilor.

  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Podgorica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Muntenegru cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

Ce s-a întâmplat la primul gol? În minutul 66, Alexandru Crețu recuperase un balon în marginea careului, apoi mingea a ricoșat la Chiricheș. 

Stoperul în vârstă de 32 de ani a continuat greșit, a vrut să rezolve dichisit faza, dar și-a dat mingea prea în față, iar Jankovic a recuperat. 

Ne-a trădat căpitanul! Muntenegru a marcat după două gafe incredibile ale lui Chiricheș

„Decarul” gazdelor a continuat în dreapta, la Vesovic, care a centrat la bara a doua, pentru Haksabanovic. Cu capul, jucătorul de Djurgardens i-a așezat mingea lui Mugosa: finlizare la colțul scurt, Florin Niță prins pe contre-pied.

Chiricheș, gafe inexplicabile în Muntenegru - România

În minutul 87, Risto Radunovic l-a depășit în flancul stâng pe Rațiu, dar și-a prelungit mingea. Chiricheș a ajuns înaintea lui, a avut balonul sub control, dar a încercat să rezolve elegant faza, un dribling în propriul careu. 

Fundașul lateral de la FCSB l-a deposedat și a pasat excelent. Faza fost finalizată cu gol de Marko Vukcevic, mijlocașul celor de la UTA.

Mihai Stoica, vineri: „Chiricheș, excepțional”

Căpitanul naționalei a fost lăudat cu o zi înainte de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB: „E un lider mai tăcut, un băiat admirabil. Nu e vocal. Mie nu îmi vine să cred câteodată, când văd ce se spune despre el. 

E un jucător excepțional! Doar cine nu se uită la meciurile lui Sassuolo nu vede cât de bine joacă. Fără el, echipa națională a României este ca Muntenegru fără Savic. Cu Israel (n.r. - 2-2), fără el, a fost o debandadă!”.

Și fostul selecționer Mirel Rădoi are o părere excelentă despre Vlad Chiricheș: „E jucătorul care, din punctul meu de vedere, trebuie să continue la echipa națională. Totul trebuie să fie construit în jurul lui, atât ca sportiv, cât și ca om. În ultima perioadă nici nu mai e fragil”.

Chiricheș, criticat în Italia

Cu Chiricheș titular în majoritatea meciurilor, Sassuolo a terminat pe locul 11 sezonul în Serie A. Căpitanul naționalei României se află însă pe „lista neagră” a jurnaliștilor de la publicația Tuttomercato, care îl consideră una dintre dezamăgirile sezonului ale echipei. 

„Vlad Chiricheș este deziluzia. Pas înapoi pentru fundașul român. Experiența sa a fost decisivă în multe ocazii, dar greșelile încep să devină un pic prea multe. Valoros, dar și dezastruos, Vlad a alternat între prestații bune și proaste. Un amestec «letal», deoarece a demonstrat că poate face mult mai mult decât atât”, a punctat jurnalistul Antonio Parrotto.

Programul României în Liga Națiunilor

  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri despre echipa națională:

Muntenegru - România, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioaniţoaia, Remus Răureanu şi Marius Mărgărit

De ce e Liga Națiunilor foarte importantă pentru noi » Primul loc ne aduce 3 avantaje uriașe, în timp ce ultimul loc ne face aproape imposibilă calificarea la European

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
johnel56
johnel56  •  05 Iunie 2022, 00:27
Postat de tikitakabarceloona pe 04 Iunie 2022, 23:48

AFARA CU NEPOTISMELE DE LA NATIONALA!!!

Afara cu cei de conducere,afara cu cei de la liga. Sandu si cu Mitica *** dar au si facut ceva .Iti scoteau ochii cu ceva dar asti ***. Alo ANAFU ce faci ,sau trebiue schimbat guvernul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sile007
sile007  •  05 Iunie 2022, 00:08

Minge ricosata, Chiriche prins pe picior gresit...pe bune, asta ati inteles voi din cele doua faze din care am luat gol???

Gabriel_Ro
Gabriel_Ro  •  05 Iunie 2022, 00:00

De ani de zile se tot utilizeaza aceasta catastrofa numita Chiriches....un gafeur des, pe oriunde a jucat. De data asta n-a mai produs vreun penalty, dar a trecut ca o baba pe langa minge. De cate ori vad formula de start si apare Chiriches, ma gandesc la faptul ca scorul incepe de la 1-0 pentru adversari de cand e anuntat el el titular in echipa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează