FOTBAL  »  NATIONALA  »  ITALIA - ROMÂNIA, MARȚI, 17 NOIEMBRIE, 21:45, PROTV, GSP.RO

Nașu' dă verde pentru Derby de România! Fostul președinte FRF garantează: "Niciodată nu se poate întîmpla pe stadion ce s-a întîmplat la clubul Colectiv"

128 de evenimente s-au desfășurat pînă acum pe Arena Națională
128 de evenimente s-au desfășurat pînă acum pe Arena Națională

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2015 00:00

Răzvan Burleanu susține că Primăria a început demersurile pentru a obține autorizația ISU pentru Arena Națională, în timp ce Mircea Sandu explică problemele de pe cel mai mare stadion al țării.

Răzvan Burleanu e convins că Derby de România dintre Dinamo şi Steaua se va juca pe Arena Naţională, pe 22 noiembrie, de la ora 20:30. "Primăria se ocupă să obţină autorizaţia pînă la finalul acestei săptămîni, sîntem încrezători că se va rezolva", a spus preşedintele FRF.

Dar ce probleme are pînă la urmă cel mai mare stadion din România, pe care s-a jucat finala Europa League din 2012? Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, cel în mandatul căruia s-a inaugurat stadionul și în funcție atunci cînd s-a jucat finala Europa League din 2012, a explicat la DolceSport problemele arenei de 55.000 de locuri.

"Stadionul acesta este unul dintre cele mai moderne din Europa, dar sînt şi mici imperfecţiuni. În afara problemei acoperişului care nu poate avizat în România din cauza materialului din care este confecţionat, deşi în Germania şi Elveţia e totul OK, mai sînt cîteva probleme. Oricum din punctul de vedere al ignifugării şi al tuturor tratamentelor care s-au făcut, materialul acoperişului nu arde şi nu ia foc niciodată! De exemplu, eu i-am atenţionat de mult că, la etajul al treilea, scările pentru spectatori sînt într-o pantă destul de abruptă şi asta poate cauza o stare de vertij. În plus, avem o problemă la zona VIP, unde intră 5.000 de oameni şi există doar două lifturi către parcare. Mai mult, autocarele echipelor nu pot ajunge la vestiare și nu există nici un fel de scări către parcarea subterană de la etajul unu al stadionului", spune Sandu.

Nașu' consideră că meciul dintre Dinamo şi Steaua se poate juca pe Arena Naţională fără nici un fel de probleme: "Din punctul meu de vedere, stadionul ăsta îndeplineşte toate condiţiile. La toate meciurile de pînă acum au existat avize de la ISU, de la poliţie, de la jandarmi sau SMURD. Noi, românii, ne aprindem destul de repede, dar aici se pot desfăşura competiţii sportive fără probleme".

"Pînă acum nu a existat nici un fel de problemă pe Arena Naţională! Totul s-a desfăşurat în condiţii de securitate deplină, n-a fost nici un indicent, deşi la meciul cu Ungaria au fost lupte şi dispute în stadion"
Mircea Sandu, fost preşedinte FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  12 Noiembrie 2015, 10:09

Asta nu poate să dea verde ***...cui naiba să mai dea el verde.În afară de voi, cine-l mai bagă ín seamă??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  12 Noiembrie 2015, 10:07

Ce-l tot băgați în seamă pe expiratul ăsta?Eu un nene care e la pensie şi care tot îşi dă cu presupusul.La fel şi cu Milițică Dragomir...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează