FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ne-am făcut de râs! Burleanu a dezvăluit ce îl întrebau spaniolii după ce am închis Național Arena

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 15:46

Răzvan Burleanu recunoaște că mutarea meciului cu Spania de pe Arena Națională la Cluj reprezintă o pată pe imaginea fotbalului românesc. 

"Primăria pierde an de an un milion de euro cu stadion, și asta chiar și atunci când se joacă meciuri acolo. De vină este managementul foarte prost.

Pentru noi închiderea stadionului a însemnat o pierdere de 300.000 de euro. Să ne gândim puțin ce am fi putut face cu acești bani. Dar nu e vorba doar despre o pierdere financiară, ci și de reputație. Spaniolii ne-au pus o grămadă de întrebări.

Ei nu puteau înțelege cum de un stadion care a găzduit finala Europa League nu mai poate ține acum un meci de fotbal", a zis Burleanu la Adevărul Live.

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (17)
onduku
onduku  •  14 Martie 2016, 19:25
Postat de crimson.veritas pe 14 Martie 2016, 17:10

burlanu este un basist binecunoscut ... ajuns presedinte la frf printr-o manevra evidenta ... din abecedarul basistului inceptor ...:)) Dar hai sa fim seriosi ... chestia cu avizul ISU ... este o prostie ... in orice tara care nu este Kraut Romania ... pana acum se gasea o solutie ... sa se poata disputa meciuri ... este vorba numai de materialul duraskin din care este facut acoperisul ... care a ajuns total aiurea pe lista materialelor non-infuge ale ISU ... in toate tarile materialul asta nu este considerat factor de risc! Dupa aia ... stadionul nu trebuie neaparat sa fie acoperit, in timpul desfasurarii meciului ... se poate juca cu acoperisul OFF ... ca e retractabil! Si nu in ultimul rand ... avizul ISU ... nu trebuie sa fie obligatoriu ... cu atat mai putin in acest caz in care vorbim de o ciudatenie birocratica ... si nu de un risc de incendiu ... problema este la Primaria Bucuresti ... acest mascarici de primar care a venit in locul lui Oprescu ... putea sa deschida stadionul ... pe propria raspundere ... in paralel sa ceara suplimentarea echipajelor ISU la stadion ... si sa ceara organizatorilor controale mult mai dure! Deci ... NA ... sta inchis ... pentru ca a devenit un subiect electoral ... si ne aflam in an electoral ... e foarte simplu ... nu are nici o legatura cu riscul de incendiu ... care este mai mare ... in orice institutie publica, biserica ... decat pe National Arena! O alta situatie ridicola ... made in Kraut Romania! ...:))

Valcene, tu esti pesedist dar fara aviz n-ar trebui nimic deschis pe propria raspundere. SIMPLU! In Statele Unite asa e, nu isi asuma nimeni riscul pentru ca daca se intampla o tragedie e vai s-amar.

onduku
onduku  •  14 Martie 2016, 19:24

Burleanu face astfel de declaratii pentru ca FRF pierde bani si tare ma tem eu ca de fapt unii ii intrau si lui in buzunar si are interese. Altfel, ar fi putut spune ca de fapt pierdem bani pentru juniori, samd.

onduku
onduku  •  14 Martie 2016, 19:23

Cum ne-am facut de ras? Haideti ca sunteti penibili. S-a intamplat o tragedie in Romania iar la reconstatari, Arena Nationala n-a primit aviz ISU. Ce sa spunem atunci de Spania unde s-a inchis ochii la cazuri serioase de coruptie? Mai mergeti in *** cu vesticii vostri! Nu vedeti cata coruptie e in toata lumea?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează