FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Neînțelegerile care ar putea afecta programul "tricolorilor" » "Piedica vine de la LPF!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 21:03

Selecționerul Anghel Iordănescu îi acuză pe oficialii LPF că nu fac demersurile necesare pentru devansarea finalului de sezon intern cu o săptămână, pentru a permite buna desfășurare a pregătirilor pentru turneul final din Franța.

"Am cerut ca finalul campionatului să fie devansat cu o săptămână pentru a da jucătorilor din echipa națională o vacanță de 6-7 zile înainte de efectuare pregătirii, pentru a pleca, după aceea, refăcuți din toate punctele de vedere.

Orice întârziere poate afecta programul echipei naționale. Suntem singura echipă care nu avem adversari fixați. Mă refer la programul de pregătire.

Președintele Federației a arătat o deschidere totală în susținerea echipei naționale, piedica vine de la LPF. Deși președintele Ligii a declarat că susține necondiționat echipa națională, nici pana acum nu au luat o decizie privind devansarea finalului de sezon", a declarat Anghel Iordănescu pentru Dolce Sport.

România va juca un meciul amical cu Georgia, pe data de 3 iunie 2016 și va fi ultima partidă de verificare a ”tricolorilor” înainte de plecarea în Franța, programată două zile mai târziu. Cu toate acestea, selecționerul dorește încă trei meciuri de verificare înainte de EURO.

România va juca meciul inaugural al Europeanului, împotriva Franței, pe data de 10 iunie, pe Stade de France.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Martie 2016, 03:37

nu vrem ce zice puiu,ce o avea, o mie de amicale,pai si asa jucatorii o sa fie rupti de oboseala,ca doar sunt romani

alenb
alenb  •  11 Martie 2016, 21:56

daca se devanseaza cu 1 saptamana, campionatul se termina pe 30 aprilie.. Pentru ce aberatia asta? tata puiu e dus cu capu', si-a pus in cap sa masacreze intrecerea interna

mixmax
mixmax  •  11 Martie 2016, 21:41

mda...n-am auzit in viata mea ca federatia engleza de ex. sa incerce sa modifice finalul sezonului PL pt. ca sa aiba mai mult timp de pregatire la nationala. Doar in Romania exista bataia asta de joc fata de cluburi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close