FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Nicolae Stanciu dă cărțile pe față după eșecul de la Hamburg: „Trebuie să fim bărbați, să recunoaștem asta”

Nicolae Stanciu, în duel cu Joshua Kimmich // foto: GSP +44   FOTO
Nicolae Stanciu, în duel cu Joshua Kimmich // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 09:30 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 09:36

Nicolae Stanciu (28 de ani) se gândește deja la meciul cu Armenia, de luni, unde subliniază că echipa națională a României trebuie să obțină o victorie.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai buni jucători ai României în eșecul cu Germania, scor 1-2, nu zăbovește prea mult asupra meciului de la Hamburg. Notat cu 7 în Gazeta Sporturilor pentru prestația sa, Stanciu admite că nemții au fost mai buni și subliniază importanța meciului cu Armenia.

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”
GERMANIA - ROMÂNIA 2-1
Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”

Nicolae Stanciu, după Germania - România: „Trebuie să recunoaștem”

„Din păcate am pierdut, dar am făcut un meci destul de bun. Nu mai e nimic de zis, să stăm să plângem că am fi putut scoate un rezultat de egalitate sau să câștigăm... ne gândim la meciul de luni, cu Armenia.

Am făcut un efort mare și eu și Răzvan Marin, dar nu doar noi, ci toată echipa. În prima repriză ne-am închis foarte bine. Trebuie să fim bărbați și să recunoaștem că au fost mai buni.

Când ai jucători în față cu viteză foarte bună, e normal să-i pui în valoare. Dacă eram puțin mai inspirați, am fi putut marca, dar meciul a trecut și trebuie să ne gândim la Armenia, să câștigăm acel meci”, a spus Stanciu la Pro TV.

Nicolae Stanciu a oferit pasa decisivă la unicul gol al României, înscris de Ianis Hagi. El a avut 54 de atingeri, a reușit să paseseze precis în 18 rânduri din 26 de încercări și a șutat de două ori, de fiecare dată ratând ținta. Stanciu a reușit și trei driblinguri și a oferit o pasă cheie, fiind unul dintre cei mai periculoși oameni ai României.

Nicolae Stanciu dă cărțile pe față după eșecul de la Hamburg: „Trebuie să fim bărbați, să recunoaștem asta”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

FOTO. Cele mai tari imagini de la Germania - România 2-1

+40 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Răzvan Raț după Germania - România 2-1 

Mai multe știri despre Germania - România 2-1:

„Un rezultat pervers!” » Marica a luat în colimator un jucător: „Șters”

Vestea bună de la Hamburg: cei trei „tricolori” aflați în pericol au scăpat!

Aspectul care l-a iritat pe Hans-Dieter Flick la meciul cu România: „Mereu mă enervează asta!” » BILD a „taxat” selecționerul nemților

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
adriann_
adriann_  •  09 Octombrie 2021, 15:17

Stanciu NE-A CURATAT IN AMBELE MECIURI CU GERMANIA. In ambele a avut mingea la picior in careul nemtilor pe linia de fund si in ambele a luat decizia iresponsabila de a pune capul in pamant si de a suta la poarta, cu 1% seanse de reusita, desi AVEA COECHIPIERI LIBERI IN CAREUL DE 6 METRI!!! (in tur era Puscas, aseara erau chiar doi). In plus, aseara a comis un fault absolut iresponsabil la Kimmich (l-a raschetat cu crampoanele pe gamba, i-a rupt jambiera, abia astepta turcul Cakar sa vada sange ca sa dea rosu direct) dupa care A CONTINUAT SA FAULTEZE. Noroc ca a venit pauza si Radoi l-a calmat, altfel lua rosu la sigur. Pastrand proportiile (vorbim de alt nivel evident) STANCIU E FIX CA TIMO WERNER, MUNCESTE MULT, ALEARGA, SE DEPLASEAZA BINE IN TEREN, DAR IN FAZELE IMPORTANTE IA DECIZII PROASTE SI TE CURATA. Sa nu uitam cum l-a curatat pe Daum cu Muntenegru, ratand penalty cu sut penibil peste poarta in ultimul minut al meciului, intr-un moment in care puteam incepe foarte bine campania aia de calificare. NU VOM OBTINE NICI O CALIFICARE CAT NE BAZAM PE STANCIU!!! La Nationala baiatul asta vine sa joace pentru el, nu pentru echipa. Daca are mingea in preajma careului nu mai vede decat poarta, trage fara remuscare cu 3 fundasi in fata chiar daca are doi coechipieri liberi si in pozitie regulamentara cu poarta goala.

therealreddog33
therealreddog33  •  09 Octombrie 2021, 14:10

Stanciu a jucat bine aseară. Chiar a fost singurul dintre mijlocași care a încercat sa joace fotbal. R. Marin nu știu de ce are atâtea aere în cap, nu joaca nimic pt națională. Mereu la alibi, fricos ofensiv și ineficient defensiv.

ray51
ray51  •  09 Octombrie 2021, 10:16

Stanciu s-a miscat cumva. Marin insa, nicidecum.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează