FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

"Nu mai ai ce să cauți la națională" » Basarab Panduru, necruțător după scandalul de după Muntenegru - România 0-1

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 21:27

Basarab Panduru a avut o reacție dură la adresa lui Ciprian Deac și a lui Cristi Manea, "tricolorii" care au declarat la finalul victoriei din Muntenegru, scor 1-0, că nu au fost anunțați că trebuie să mai marcheze un gol. 

  • Context: România avea nevoie de o victorie la 2 goluri în partida cu Muntenegru (1-0 final) pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. Fotbaliștii "tricolori" au declarat la final că nimeni nu i-a înștiințat acest lucru. Detalii AICI.

"Nu poţi să-i înţelegi pentru că sunt două lucruri şi sunt simple. Dacă n-au ştiut, au avut dreptate, dacă Contra a avut dreptate, cei care nu au ştiut nu mai au ce căuta la naţională. E foarte simplu.

Dacă Contra are dreptate şi Contra le-a spus jucătorilor, iar doi jucători, unul care jucat, unul care a intrat, tu intri în minutul 70 şi ceva şi nu ştii înseamnă că nu mai ai ce să cauţi la echipa naţională.

La un meci atât de important ca acesta, după părerea mea. Urna 3, 4 toată lumea spune că-i acelaşi lucru. Nu-i acelaşi lucru niciodată.

Dar dacă te duci la un asemeanea meci şi nu eşti atent, înseamnă că nu mai ai ce căuta la echipa naţională", a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Vezi și: Răzvan Burleanu rupe tăcerea după scandalul din Muntenegru: "Nu am vorbit cu niciun jucător, dar garantez asta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
2021132638153877
Savin Florin Mihail  •  26 Noiembrie 2018, 00:17

*** *** Pandurule În afara de gura mare la televizor nu ai nimic Esti praf la națională la fel ai fost praf Nici google nu te găsește în istorie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1902030606499595
Nelu Todea  •  25 Noiembrie 2018, 18:18

Pandurule ! prea multa vorbarie din partea ta, de unde stii ce s-a discutat in vestiar ? ai fost acolo ? Ce interes aveau cei doi jucatori mentionati si intervievati sa declare ca nu au stiut de al doilea gol care trebuia dat, nu s-a putut mai mult in acest meci. Convocarea lor pe viitor la echipa nationala este hotarata de selectioner si de forma lor la echipa care joaca.

106018077065994
Monica Marin  •  25 Noiembrie 2018, 13:11

Ce *** acest individ care a pacalit fotbalul.Manea si Deak au spus adevarul.Lui Contra ii tataia curul de frica,era multumit si cu un egal.Lasati jucatorii in pace,au spus adevarul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează