FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 LA EURO 2019

Răzvan Burleanu rupe tăcerea după scandalul din Muntenegru: "Nu am vorbit cu niciun jucător, dar garantez asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 20:23

România U21 va înfrunta Franța, Anglia și Croația în grupa C la EURO 2019. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a analizat șansele "tricolorilor" mici, apoi a vorbit despre scandalul din Muntenegru.

"Este o grupă foarte dificilă, întâlnim forțele Europei. Sper ca jucătorii noștri să intre cu curaj și să facă o figură frumoasă. Nu putem avea ca obiectiv doar participarea. Sigur, e important că am ajuns aici, dar nu ne mulțumim cu atât.

Jucătorii noștri au nevoie de meciuri tari pentru a se pregăti de pasul următor. În momentul ăsta avem prima stabilită doar pentru calificare, vom negocia și banii pentru câștigarea trofeului", a declarat Burleanu la Pro X.

 Episodul din Muntenegru

  • Context: România avea nevoie de o victorie la 2 goluri în partida cu Muntenegru (1-0 final) pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. Fotbaliștii "tricolori" au declarat la final că nimeni nu i-a înștiințat acest lucru. Detalii AICI.

"Regulamentul a fost foarte clar. Avem un team manager. Acest om este același care a fost și în staff-ul lui Anghel Iordănescu și a dus echipa în prima urnă valorică. A informat staff-ul tehnic. Am avut discuții personale cu Cosmin Contra, atât înainte cât și după. Sunt sigur că jucătorii au fost informați.

Eu nu am vorbit cu niciunul dintre jucători. Nu sunt genul care intră în vestiar să facă echipa. Garantez însă că selecționerul le-a transmis asta. Dacă unul sau doi nu au auzit, este vina lor", a precizat Burleanu.

Programul României U21 la Euro 2019:

  • 18 iunie 2019, România - Croația
  • 21 iunie 2019, Anglia-România
  • 24 iunie 2019, Franța - România

4este cota pe care o au francezii și englezii la câștigarea trofeului, cea mai mică dintre toate participantele

Vezi și: ROMÂNIA U21 la EURO 2019 // Jucăm cu marile favorite la câștigarea trofeului! Prezentarea Franței și a Angliei, coloșii din grupă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  25 Noiembrie 2018, 09:35

Atat noi cat si croatii ne punem speranta in primul meci. De data aceasta, de ce nu am fi noi favoritii sortii? Si nu din intamplare (care are si ea procentele ei) ci din faptul ca avem ECHIPA !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează