FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Oficialii dinamoviști confirmă: "Rednic va disponibiliza jucători" + Dănciulescu, așteptat înapoi la Dinamo?!

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 20:38

Alexandru David, președintele lui Dinamo, susține că sunt șanse ca mai mulți jucători să plece în următoarea perioadă dacă nu-l vor impresiona pe Mircea Rednic.

"Nu vom avea peste noapte un buget de milioane de euro, dar Mircea Rednic a demonstrat la Dinamo într-o vreme când bugetul era mult mai mic decât acum. Dacă va fi cazul, domnul Rednic va disponibiliza jucători. Dânsul va evalua fiecare jucător și la iarnă vedem. Așa cum am găsit soluții pentru toți antrenorii care au fost în ultima perioadă la Dinamo, care au primit exact ce și-au dorit.

Eu merg pe mâna domnului Rednic care a spus că vom prinde play-off-ul. Nu o să stabilesc eu un număr de puncte pentru următoarele meciuri. Peste doi ani vom vorbi despre o prelungire de contract cu domnul Rednic", a declarat David la TV Digi Sport.

Oficialul dinamovist a vorbit și despre o eventuală revenire a lui Ionel Dănciulescu la club: ”Chiar dacă el a închis ușa, n-a încuiat-o nimeni pe dinauntru. Dacă vrea să descuie ușa, trebuie doar s-o caute. E un om pe care-l apreciez. Niciodată să nu spui niciodată. Eu am apreciat munca pe care a depus-o el la Dinamo, mai ales în ultima perioadă. Timpul le rezolvă pe toate”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
valii_sv
valii_sv  •  17 Octombrie 2018, 10:32

Ba oameni buni ce e asa greu pentru Dinamo de ajuns in primele 6 ? Sunt inca 15 meciuri de jucat din sezonul regulat si 5 puncte pana la locul 6 ! Nu inteleg de ce se dramatizeaza atat ! Daca ramanea Niculescu intelegeam dar acum Dinamo are antrenor si cu cateva exceptii lotul nu e chiar rau ! Oricum la iarna Rednic o sa il imbunatateasca si faptul ca se pricepe la asta o stie toata lumea ! Ceva imi spune ca si in urmatoarea perioada vom vedea unu sau doi jucatori noi ! 5 puncte in 15 etape nu e ceva extraordinar !

valii_sv
valii_sv  •  17 Octombrie 2018, 10:23

Popa a fost cumparat cu 30000 de euro !

jackryan
jackryan  •  17 Octombrie 2018, 10:20
Postat de catalin.palcu pe 17 Octombrie 2018, 09:43

Pai transferuri acum in octombrie nu se pot face cu exceptia jucatorilor liberi de contract. Si oricum ar veni complet nepregatiti si nu ar putea ajuta echipa cu nimic. Dinamo trebuie sa se apropie la 3-4 puncte de play-off pana la iarna si sa incerce asaltul in primavara dupa cateva transferuri si o buna pregatire in iarna

de parca dinamo a cumparat jucatori in era negoita , nu au venit toti liberi de contract

Vezi toate comentariile (10)
Comentează