FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA

”Onanistule!”. Roy Keane, atac violent la propriii jucători » Un internațional refuză să mai vină la lot din cauza lui!

Roy Keane FOTO: Guliver/GettyImages
Roy Keane FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 10:35

Stephen Ward a dezvăluit asaltul lui Roy Keane, asistentul selecționerului Martin O'Neill, asupra lui Harry Arter și Jonathan Walters. Arter a anunțat că nu mai joacă la națională cât timp e acolo fostul căpitan al lui Manchester United.

Totul s-a întâmplat în iunie, în timpul cantonamentului naționalei Irlandei, dar de-abia acum a fost făcut public chiar de un jucător. Stephen Ward (Burnley) a dezvăluit ce s-a petrecut la hotel, după ce Harry Arter (Cardiff City) și Jonathan Walters (Ipswich Town) nu s-au antrenat o dată, urmând sfatul doctorului.

La un pas de bătaie

Roy Keane, asistentul selecționerului Martin O'Neill, le-a reproșat că simulează accidentări. Era furios, urla la ei, insultându-i. "Onanistule! Ești zero ca fotbalist. Dacă aș fi decis eu, nu te-aș fi luat niciodată la națională", i-a strigat lui Arter. Apoi, l-a atacat la fel de agresiv pe Walters. Arter nu i-a răspuns, în schimb, Walters l-a înfruntat și cei doi au fost la un pas de bătaie.

"Mick, ești un mincinos!"

Presa locală își amintește însă că, în 2002, tocmai Keane a părăsit naționala Irlandei chiar înaintea Mondialului, susținând că Mick McCarthy, selecționerul de la acea vreme, l-a acuzat că inventează leziuni pentru a nu juca în amicalele mai puțin importante. Înainte să plece, căpitanul lui Man. United l-a jignit pe McCarthy: "Mick, ești un mincinos! Ești un onanist nenorocit. Ai fost o nulitate ca jucător, așa ești și ca antrenor. Poți să-ți bagi Mondialul în fund!".

Brady: "Să-și dea demisia"

Arter, care a repetat de multe ori în trecut cât de mult l-a admirat pe Roy ca jucător, l-a anunțat pe Martin O'Neill că, atât timp cât Keane va fi la lot, el nu va mai veni la națională. Iar un nume mare al Irlandei, Liam Brady, i-a cerut demisia! 

67
de selecții a avut Roy Keane la naționala Irlandei, marcând 9 goluri

54de meciuri a jucat Jonathan Walters pentru selecționata verde (14 goluri)

13 partide a adunat Harry Arter în echipa Irlandei, fără a înscrie vreun gol

"Keane l-a făcut în toate felurile pe Arter. Nu era prima oară când se ciocneau. Nimeni nu a fost surprins când a auzit că Arter nu mai vrea să audă de națională"Martor al incidentului, pentru presa irlandeză

"Fiecare jucător de la națională încearcă să-l impresioneze pe Roy Keane pentru a-i câștiga respectul. A fost unul dintre cei mai buni mijlocași ai generației sale"
Harry Arter, mijlocaș Irlanda, în 2017

FOTO Roberto Mancini resetează naționala Italiei: "Greșim prea mult și nu marcăm. Criticați-mă însă doar pe mine!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează