FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 2-2

Politicienii îl vor out pe Piţurcă: "Consăteanul meu ar trebui să plece! Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 13:00

Evoluţia modestă a României de aseară i-a nemulţumit şi pe politicieni! Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, crede că Piţurcă ar trebui să fie schimbat din funcţie.

Zgonea a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, că repriza a doua a meciului de fotbal dintre România şi Ungaria care s-a desfăşurat, vineri seară, la Budapesta, a fost cea mai proastă şi că antrenorul Victor Piţurcă ar trebui schimbat, conform mediafax: "Repriza a doua a meciului a fost cea mai proastă, nu am văzut aşa ceva niciodată, noroc că Dumnezeu a fost de data aceasta român. Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţionala României", a afirmat Zgonea.

Meciul de fotbal dintre echipa României şi cea a Ungariei s-a încheiat cu scorul de 2-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
horhe_7002
horhe_7002  •  24 Martie 2013, 11:37

Domnule Zgonea, daca va apartine declaratia atunci pot sa spun ca vi s-a urcat puterea la cap mai bine va interesati de modul cum a distrus Adrian Mititelul un simbol al Craiovei si vedeti ca timpul se scurge repede... Sanatate!

derscanumarius
derscanumarius  •  24 Martie 2013, 00:07

Cine, prelungirea pelvisului meu e Zgonea ăsta?!? Ce punguța cu 2 bani a făcut măscăriciul ăsta pt fotbalul românesc?!? Se ZVONEA că echipa națională o va chinui pe nevasta prostului toată repriza secundă cu Olanda!!!

septerra
septerra  •  23 Martie 2013, 21:38
Postat de septerra pe 23 Martie 2013, 21:36

Un alt antrenor ar fi obtinut un rezultat mult mai bun decat Piturca folosind aceeasi jucatori. Acest om nu merita sa fie antrenorul nationalei, dupa cum nici cel care l-a numit nu ar trebui sa fie seful FRF. Da, Piturca a avut rezultate in trecut, in urma cu 10-13 ani, insa fotbalul s-a schimbat mult intre timp, iar el nu a mai avut parte de nici o provocare ca si antrenor - scurtele aventuri la Steaua si U Craiova nu pot fi numite provocari, ba dimpotriva efectul angajarii sale a fost chiar unul nociv. Lucur pe care il vad in viitorul apropiat si la nationala, avand in vedere ca pentru el cel mai avantajos lucru in momentul de fata este sa fie demis si sa dea "tunul"...

"tun" negociat impreuna cu Mircea Sandu, avand in vedere istoricul recent al ultimei demiteri. Intrebarea care ramane nu este cand va fi Piturca demis, si nici cati bani va lua pentru acest lucru, chiar daca inseamna condamnarea nationalei la alte jocuri anoste si inca o campanie ratata, ci daca si cum va fi tras la raspundere cel care este raspunzator moral pentru tot circul acesta!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează