FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // S-au răzgândit! Ce spun azi suedezii despre România: "Echipa ajunsese de râs! Acum ne așteaptă furtuna"

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 13:55

România și Suedia se vor duela în preliminariile EURO 2020, într-o grupă din care mai face parte Spania, Norvegia, Insulele Feroe și Malta.  Deși inițial a trecut România la "și altele" (detalii AICI), cotidianul suedez Aftonbladet a revenit azi asupra subiectului și laudă jocul "tricolorilor" de când Contra este selecționer.

Am învins Suedia în ultimul amical, 1-0, în martie, și o vom înfrunta din nou în preliminariile CE 2020. Presa scandinavă se teme de "tricolori" și crede că venirea lui Cosmin Contra a schimbat radical situația.

"Ne așteaptă o furtună. În perioada cu Christoph Daum, România nu mai speria pe nimeni, ajunsese de râs. Întregul regim condus de antrenorul est-german a condus la un război foarte intens cu media locală. Într-o națiune fotbalistică ce avea o mie de probleme, cu lipsa resurselor, infrastructura proastă și nebunia politică, Daum a fost tot ceea ce românii aveau mai puțină nevoie", a scris cotidianul Aftonbladet, în analiza grupei trase la sorți la Dublin.

Hagi scos în față

Ziariștii suedezi au sesizat și trendul nou: "De la numirea lui Contra s-au modificat perspectivele. Hagi senior a construit mult la bază, Hagi junior a debutat în națională și, deși lipsesc mari staruri, echipa e interesantă. Cu cei din vechea generație a Stelei, Chipciu și Stanciu, care posedă știința jocului în regim de viteză. Sub comanda lui Contra lucrurile au început să prindă contur și, subit, România redevine o trupă greu de bătut". 

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4
5
6

 

CITEȘTE ȘI

Concluziile jurnaliștilor As: "Românii sunt rivalii noștri" » 5 jucători remarcați de spanioli

Avem programul României din preliminariile EURO 2020: cu cine debutăm + final infernal de campanie

Spaniolii se tem de un jucător al României: "El face diferența! Iar din urmă vine și fiul lui Hagi"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  03 Decembrie 2018, 15:17

Ce bine ar fi sa fie adevarat, dar e mai curand marketing, jocul s-a imbunatatit foarte putin de la perioada Daum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează