FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Primele probleme pentru Contra: "Nu știu dacă e agreat în Comitetul Executiv"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 11:21

Președintele Astrei, Dani Coman, este de părere că noul selecționer Cosmin Contra va avea rezultate mai bune decât Christoph Daum, însă avertizează că este posibil ca fostul antrenor dinamovist să nu fie pe placul tuturor membrilor Comitetului Executiv.  

"Sigur va face performanţă şi cu siguranţă va face mult mai mult decât precedentul. Nu ştiu dacă este agreat de toţi oamenii din Comitetul Executiv, dar personal îmi place foarte mult şi am mare încredere în calităţile lui de antrenor", a spus Dani Coman la TV Telekom Sport.

Cosmin Contra are nevoie de un aviz favorabil joi, din partea Comitetului Executiv al Federației, pentru a fi instalat oficial pe banca tehnică a echipei naționale.  

Dani Coman a vorbit și despre posibilitatea ca Adi Mutu să ajungă la Federație, în contextul unor discuții care au fost confirmate de actualul manager al lui Dinamo. 

"Cine nu şi l-ar dori pe Mutu lângă el? Dacă va decide că vină alături de Cosmin la echipa naţională este foarte bine pentru întreg fotbalul românesc! Este nevoie ca foştii jucători să fie în angrenajul echipei naţionale", a adăugat Dani Coman.

"Dacă aș spune că nu e nimic adevărat de echipa națională, aș minți. Dar eu sunt acum la Dinamo, avem un meci important miercuri, apoi derby-ul. Vom vedea după aceste meciuri"
Adi Mutu, la TV Pro X zilele trecute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Septembrie 2017, 13:41

generatia de aur a fost permanent ignorata si constant indepartata de forurile ce conduc fotbalul romanesc. in schimb, "pune mana pe ciolan" - asa cum s-a exprimat burleanu - generatia looserilor, a celor ce nu au reusit nici o performanta sub tricolor: contra si mutu. era normal, trebuia sa fii trecut prin scutecele laurei andresan ca sa ajungi la ciolan...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează