FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Probleme pentru Virgiliu Postolachi! Deși a primit cetățenia română, nu poate juca pentru naționala noastră » Moldovenii trag de atacant: ”Luptăm până la capăt”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 11:50

Virgiliu Postolachi (18 ani) a primit cetățenia română, însă nu poate fi folosit la loturile naționalei României, susține Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

"Cu Postolachi suntem la mâna legii. Sigur, acum e român, dar din punct de vedere al regulilor internaționale, nu este. Nu știu... Trebuie reglate niște treburi", a spus Stoichiță la TV Digi Sport.

Federația Moldovenească de Fotbal ține cu dinții de fotbalistul Virgiliu Postolachi. Contactat de Libertatea, vicepreședintele Dragoș Hîncu a declarat: ”Luptăm până la capăt pentru acest băiat născut în Moldova. Am urmărit ce s-a scris în presa din România, dar nu este adevărat că FMF a contestat la FIFA dreptul de joc a lui Postolachi pentru România.

Chiar dacă a primit cetățenia română, Virgiliu Postolachi nu are drept de joc pentru România, deoarece trebuie să fi trăit cinci ani pe teritoriul României. Aşa ceva nu este. El poate să joace, în acest moment, doar pentru Moldova sau pentru Franța, acolo unde trăiește de la trei ani”.

Atacantul de la PSG și-a luat cetățenia la data de 25 septembrie 2018 în cadrul unei ceremonii organizate la Ambasada României de la Paris. Pentru a îmbrăca tricoul naționalei României, Postolachi a refuzat să evolueze pentru Moldova și Franța.

Virgiliu Postolachi joacă în acest moment pentru echipa de Youth Champions League a celor de la PSG, însă a evoluat și în câteva meciuri amicale pentru prima echipă unde a impresionat.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  08 Octombrie 2018, 13:22
Postat de bazinga pe 08 Octombrie 2018, 13:22

O mizerie tipic tomaneasca!

Pardon,romaneasca....Oare de la asta sa vina salvarea fotbalului romanesc?

bazinga
bazinga  •  08 Octombrie 2018, 13:22

O mizerie tipic tomaneasca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează