FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacție surprinzătoare înainte de meciul României din Islanda » „Nu ar trebui să avem probleme cu ei. Nu au bătut pe nimeni”

Islanda - România
Islanda - România

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 13:54 / Actualizat luni, 30 august 2021 15:20

Florin Prunea, fost component al echipei naționale, este convins că „tricolorii” vor avea o misiune facilă în deplasarea din Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial.

  • Islanda - România se joacă pe 2 septembrie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro.

Fostul mare portar al naționalei spune că România nu poate pierde cu nordicii, care se confruntă cu probleme mari înainte de meciul de joi, însă e de părere că nici tricolorii nu trec prin cea mai bună perioadă.

„Trebuie să fim optimiști și le transmitem și jucătorilor asta. Întâlnim un adversar cu multe probleme. Președintele federației islandeze și-a dat demisia. Au probleme mari. E un mare scandal acolo. Sper că am învățat din acel baraj. 

Nu ar trebui să avem probleme cu ei. Sunt la un schimb de generație. Nu au bătut pe nimeni de la barajul cu noi încoace. Joacă în campioante precum Danemarca și Norvegia și totuși trebuie să fim atenți”, a declarat Prunea la ProX.

„Finala cu Macedonia de Nord”

Prunea consideră că cel mai greu meci o să fie cu Macedonia de Nord și îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să-l convoace pe Valentin Mihăilă în locul accidentatului Florin Tănase.

„Nici la noi nu e simplu. Avem probleme în atac. Cu Liechtenstein nu o să avem probleme și urmează finala cu Macedonia de Nord. Și meciul cu Islanda e ca o finală. Sigurdsson, cel mai bun jucător al lor e suspendat și la fel și alții. 

Nu putem să mai facem asemenea greșeli! Nu e simplu. S-a accidentat si Tănase și probabil va fi chemat un alt jucător. Poate Mihăilă e o soluție să revină la echipa națională”

Prunea: „Convocările sunt corecte”

Deși Gazeta a criticat convocările lui Mirel Rădoi, Florin Prunea spune că alegerile selecționerulu sunt normale, singurul discutabil fiind Andrei Vlad.

„Mi se par convocările corecte. Vlad a lăsat loc de comentarii cu evoluția de aseară. Aioanei la fel un portar bun. Eu zic că Rădoi a procedat corect. Horațiu Moldovan e un portar care deja e în prim plan și mi-a plăcut. 

Putea să evite și golul unu, poate și golul doi dacă pleca după ea și împingea ca lumea. Poate intra în circuitul echipe naționale, dar în compartimentul ăsta cred că stăm cel mai bine”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

Alexandru Iliuciuc despre relația cu Florin Prunea: „Borcea mi-a zis să nu-i spun lui Prunea că o să joc”

Citește alte știri despre echipa națională:

Premieră în istoria naționalei: cine e femeia care ne va arbitra în preliminarii

Imagini de la primul antrenament al „naționalei” României înainte de meciul cu Islanda

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paolo13
paolo13  •  31 August 2021, 05:05

...

shynetm
shynetm  •  30 August 2021, 16:32

Daca si clovnul asta are păreri, am si eu un una despre el: trebuia sa prindă mingea, ca a sarit suedezul cu capul mai mult decat a ajuns pruna cu mainile. Ne-a costat, probabil, o finală mondială cu care nu vom mai avea niciodată șansa sa ne întâlnim. Dar el se crede fost mare fotbalist, fiindcă era contemporan cu generatia de aur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează