FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO+FOTO Imagini de la antrenamentul României din această seară + Cui i-a scris Ghiță: „E frumos la națională! Îți trimit poze?”

Dennis Man
Dennis Man

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 13:54 / Actualizat luni, 30 august 2021 20:29

Naționala României s-a antrenat în această seară la Mogoșoaia. Mâine dimineață va mai avea loc o ultimă ședință de pregătire, apoi se va pleca spre Reykjavik, pentru meciul cu Islanda, informează frf.ro.

De ce Markovic: explicațiile unei convocări-surpriză la naționala României
UNIVERSITATEA CRAIOVA
De ce Markovic: explicațiile unei convocări-surpriză la naționala României
  • Islanda - România se joacă pe 2 septembrie, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro.
+3 FOTO

Video savuros: adevăruri și provocări, fără opțiuni! Ce tricolori nu mai suferă Toșca și Markovic + cui i-a scris Ghiță: “E frumos la națională! Îți trimit poze?”

Drăguș despre secretul transformării sale, revenirea la lot după 3 ani și adaptarea tinerilor români în fotbalul din străinătate

Lotul României pentru meciurile din septembrie

  • PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 6/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);
     
  • FUNDAȘI: Mario Camora (CFR Cluj, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 64/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 15/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 0/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 25/0);
     
  • MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 14/2), Andrei Cordea (FCSB, 0/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 18/1), Dennis Man (Parma/Italia, 9/1), Marius Marin (Pisa/Italia, 0/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 30/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 2/0), Darius Olaru (FCSB, 1/0), Dorin Rotariu (Ludogoreț/Bulgaria, 10/1), Deian Sorescu (Dinamo București, 2/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Florin Tănase (FCSB, 9/1);
     
  • ATACANȚI: Denis Alibec (CFR Cluj, 19/2), Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia, 2/0), Jovan Markovici (Universitatea Craiova, 0/0).

Reacție surprinzătoare înainte de meciul României din Islanda » „Nu ar trebui să avem probleme cu ei. Nu au bătut pe nimeni”

Florin Prunea, fost component al echipei naționale, este convins că „tricolorii” vor avea o misiune facilă în deplasarea din Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial.

Fostul mare portar al naționalei spune că România nu poate pierde cu nordicii, care se confruntă cu probleme mari înainte de meciul de joi, însă e de părere că nici tricolorii nu trec prin cea mai bună perioadă.

„Trebuie să fim optimiști și le transmitem și jucătorilor asta. Întâlnim un adversar cu multe probleme. Președintele federației islandeze și-a dat demisia. Au probleme mari. E un mare scandal acolo. Sper că am învățat din acel baraj. 

Nu ar trebui să avem probleme cu ei. Sunt la un schimb de generație. Nu au bătut pe nimeni de la barajul cu noi încoace. Joacă în campioante precum Danemarca și Norvegia și totuși trebuie să fim atenți”, a declarat Prunea la ProX.

„Finala cu Macedonia de Nord”

Prunea consideră că cel mai greu meci o să fie cu Macedonia de Nord și îl sfătuiește pe Mirel Rădoi să-l convoace pe Valentin Mihăilă în locul accidentatului Florin Tănase.

„Nici la noi nu e simplu. Avem probleme în atac. Cu Liechtenstein nu o să avem probleme și urmează finala cu Macedonia de Nord. Și meciul cu Islanda e ca o finală. Sigurdsson, cel mai bun jucător al lor e suspendat și la fel și alții. 

Nu putem să mai facem asemenea greșeli! Nu e simplu. S-a accidentat si Tănase și probabil va fi chemat un alt jucător. Poate Mihăilă e o soluție să revină la echipa națională”

Prunea: „Convocările sunt corecte”

Deși Gazeta a criticat convocările lui Mirel Rădoi, Florin Prunea spune că alegerile selecționerulu sunt normale, singurul discutabil fiind Andrei Vlad.

„Mi se par convocările corecte. Vlad a lăsat loc de comentarii cu evoluția de aseară. Aioanei la fel un portar bun. Eu zic că Rădoi a procedat corect. Horațiu Moldovan e un portar care deja e în prim plan și mi-a plăcut. 

Putea să evite și golul unu, poate și golul doi dacă pleca după ea și împingea ca lumea. Poate intra în circuitul echipe naționale, dar în compartimentul ăsta cred că stăm cel mai bine”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

Alexandru Iliuciuc despre relația cu Florin Prunea: „Borcea mi-a zis să nu-i spun lui Prunea că o să joc”

Citește alte știri despre echipa națională:

Premieră în istoria naționalei: cine e femeia care ne va arbitra în preliminarii

Imagini de la primul antrenament al „naționalei” României înainte de meciul cu Islanda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează