FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Rămînem fără Euro 2020? România poate pierde organizarea meciurilor din cauza metroului!

Foto: Jurnalul
Foto: Jurnalul

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 20:09

FRF are emoţii în privinţa organizării a patru meciuri ale Campionatului European din 2020. UEFA ar putea înlocui România din cauza problemelor de infrastructură.
De ce s-ar ajunge aici? Pentru că România nu a început deja lucrul pentru a rezolva una dintre marile probleme semnalate de forul european, o linie de metrou care să lege aeroportul Otopeni de Arena Naţională.

Pînă în momentul de faţă nu a fost organizată o licitaţie pentru desemnarea constructorului, anunţă Digi24. Principalul motiv ar fi costul imens la care s-ar ridica operaţiune, aproximativ un miliard de dolari.

Pe lîngă realizarea liniei de metrou, UEFA a impus modernizarea Arenei Naţionale, UEFA impune modernizarea Arenei Naţionale, construcţia unei autostrăzi între Bucureşti şi Budapesta, precum şi terenuri special amenajate pentru echipele ce vor juca în Bucureşti.

Oraşele care vor găzdui principalele faze ale competiţiei:

Finala: Londra
Semifinale: Londra
Sferturile de finală + 3 meciuri din grupe: Munchen, Baku, Sankt Petersburg, Roma
Optimi + 3 meciuri din grupe: Copenhaga, BUCUREŞTI, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Bruxelles, Glasgow

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
maryspu
maryspu  •  13 Martie 2015, 12:17

noi vrem sa organizam meciuri dar fara sa mai lucram si la infrastructura, pai domnilor de la uefa, noi terminam o autostrada in 100 de ani, credeti ca noi lucram la foc automat dupa placul dumneavoastra?, cum sa terminam autostrada bucuresti - ungaria in 4-5 ani?, nu avem cum domne. Nu , Nu, daca va convine in conditiile noastre bine, daca nu asta este.

bamse1901
bamse1901  •  13 Martie 2015, 11:41

nici nu meritam suntem varza cu infrastructura la toate capitolele

ph81luc
ph81luc  •  13 Martie 2015, 09:21

Nu inteleg de ce pana la Otopeni nu prelungesc actuala linie de tren care merge la Snagov. Ar avea cam 1 km de linie noua partial subterana, iar in rest totul e deja facut. Iar la Gara de Nord ar face legatura intre linia din gara si cea din subteran. Prin mai toate tarile din Vest liniile de metrou ies la suprafata cand nu mai sunt in interiorul orasului.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează