FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, 15 NOIEMBRIE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE RTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Cociş şi Alexandru Măţel au vorbit despre barajul cu Grecia: "Ne privesc de sus, asta ne bucură!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 noiembrie 2013 09:27

Pentru Răzvan Cociş, mijlocaşul de 30 de ani de la Hoverla, prima ligă ucraineană, atitudinea grecilor e un avantaj. Deşi are doar 10 selecţii, Alexandru Măţel nu se teme de presiune.

Alexandru Măţel despre...
...suporteri: "Presiunea ne va ajuta. Nu mă sperie un stadion plin, am mai fost în situaţia asta"
... adversari: " Grecia e o echipă compactă şi puternică. Am cîştigat acel amical cu 3-1, psihologic va conta mult!"

Răzvan Cociş despre...
...convocare: "Nu mă interesează gurile rele care vorbesc despre venirea mea la "naţională". Chiar nu mă afectează! Sper să am ocazia să joc şi să o fac cum trebuie!"
...Grecia: "Faptul că au declarat că nu au auzit decît de Marica şi de Maxim nu poate decît să ne bucure. E bine că ne privesc de sus. O să-i surprindem! Noi îi analizăm în continuare şi îi cunoaştem destul de bine"

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

S-au dat şi ultimele bilete!
FRF a pus ieri în vînzare încă 2.363 de bilete pentru partida retur cu Grecia de la Bucureşti. Tichetele au rămas nevîndute în urma problemelor administrative întîmpinate de site-urile care se ocupau de distribuire. Au fost puse în vîzare la ora 17:00 şi s-au epuizat în doar cîteva minute.

Vremea ne dă fiori
În ziua meciului de pe Karaiskakis, la Atena se anunţă 18 grade şi şanse mari de ploaie. La fel pentru ziua de joi! Stadionul lui Olympiakos nu este acoperit, fapt care le trezeşte "tricolorilor" amintiri neplăcute din barajul pierdut de România în faţa Sloveniei. În 2001, turul de la Ljubljana s-a jucat pe un teren impracticabil.

Dinu: "Aş merge cu doi atacanţi"
Fost selecţioner, Cornel Dinu explică cum ar aborda partida de la Atena în locul lui Piţurcă: "Avem puţini jucători de nivel internaţional. Eu aş folosi cu Grecia doi atacanţi, pe Marica şi pe Niculae, pentru a le opri atacurile încă de la apărare. E foarte important să marcăm gol. Îmi păstrez optimismul pentru că statistica este de partea noastră".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cristid.
cristid.  •  13 Noiembrie 2013, 23:10

Grecii sunt foarte periculosi. Asa, cu stilul asta urat defensiv si cu scoruri de 1-0 au castigat Campionatul European. Fara nume mari, fara vedete internationale, dar cu un joc solid si inchegat. Nu degeaba e vorba aia veche: "In greci sa nu ai incredere nici cand iti fac cadouri".

hahalera
hahalera  •  13 Noiembrie 2013, 09:51

Stati voi linistiti, nu fac ei greseala asta, constienti fiind ca cea mai mare performanta din istoria fotbalului grec a fost posibila tocmai datorita faptului ca altii i-au privit pe ei de sus. Grecii sunt smecheri, doar dau impresia ca ne privesc de sus...

stelistu.batran
stelistu.batran  •  13 Noiembrie 2013, 09:47

Va vad eu poimaine daca nu se carais-KAKIS aia pe voi. Vineri 22h e ora adevarului si pentru voi si pentru Piturca. Daca se KAKIS aia pe voi, sa nu mai iesiti o jumatate de an pe strada in Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează