FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPANIE

Începe campania pentru rămânerea lui Rădoi! Dezvăluirea lui Răzvan Marin: „Am vorbit deja”

Răzvan Marin (25 de ani) a dezvăluit că fotbaliștii „tricolori” încearcă să îl convingă pe Mirel Rădoi (40 de ani) să rămână selecționer și la eventualele meciuri de baraj pentru Campionatul Mondial din Qatar.
Răzvan Marin (25 de ani) a dezvăluit că fotbaliștii „tricolori” încearcă să îl convingă pe Mirel Rădoi (40 de ani) să rămână selecționer și la eventualele meciuri de baraj pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 18:16 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 18:30

Răzvan Marin (25 de ani) a dezvăluit că fotbaliștii „tricolori” încearcă să îl convingă pe Mirel Rădoi (40 de ani) să rămână selecționer și la eventualele meciuri de baraj pentru Campionatul Mondial din Qatar. 

Mirel Rădoi a anunțat clar și răspicat că mai rămâne doar meciuri meciuri pe banca primei reprezentative, cu Islanda și cu Liechtenstein, în preliminariile Mondialului. Jucătorii naționalei vor încerca să îl convingă să meargă mai departe. 

Răzvan Marin: „Încercăm să îl facem pe Mirel Rădoi să se răzgândească”

„Am vorbit deja cu mai mulți colegi de la națională și vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el și vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă. 

Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor și modul în care se înțelegeau au fost secretele performanțelor de atunci.

E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea. Poate mi se pare așa pentru că și tata era cu ei, parcă toți au rămas cam la fel. Țin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor”, a spus Răzvan Marin, conform Playsport

Lăsați-l să plece pe Rădoi!
EDITORIAL
Lăsați-l să plece pe Rădoi!

Răzvan Marin, conflict în trecut cu Mirel Rădoi 

La finalul meciului Macedonia de Nord - România, încheiat 0-0. mijlocașul Răzvan Marin (25 de ani) a izbucnit, fiind nemulțumit de minutele primite. 

„A fost decizia antrenorului și merg mai departe. Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru faptul că n-am jucat mai mult în aceste meciuri. Vom vedea în octombrie ce se va întâmpla, acum mă voi gândi doar la echipa de club.

Nu mi-a spus nimeni nimic, sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe. Merg la echipa mea de club să fiu liniștit, să joc și pe poziția pe care dau cel mai bun randament. Nu se pune problema să renunț la națională, sunt încă tânăr”, spunea Răzvan Marin. 

VIDEO Pe cine recomandă Mirel Rădoi pentru preluarea primei reprezentative: „Doar el ar putea”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Cum s-a produs ruptura dintre FRF și Rădoi » Declarațiile-cheie + ultimele detalii de la negocieri

Unde a mers Mirel Rădoi în week-end, după săptămâna tensionată în care și-a anunțat plecarea de la națională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
reteleanu
reteleanu  •  18 Octombrie 2021, 19:23

sincer sa fiu, radoi a devenit acceptabil atunci acnd a spus ca modelul lui este marcelo bielsa. dar una e sa fii fan bielsa, sa te uiti la televizor si sa bei bere si alta e sa fii selectionerul unei nationale unde nici nu poti, nici nu stii si nici nu esti un om de croiala genialului argentinian. si mi-a devenit foarte antipatic cand a inceput sa ruleze zeci de jucatori, uitand regula de fier a formarii oricarei echipe decente: UNSPREZECELE PE CARE IL STIU PE DE ROST COPIII!

917112341694813
Costin Tudor  •  18 Octombrie 2021, 18:52

Am ajuns sa credem că o înfrângere cu 1-2 cu Germania ridica naționala la rang de mare valoare în fotbal și implicit pe Rădoi .Sa ne aducem aminte cum ne-a bătut Armenia și care este locul nostru în fotbal și ce minuni a făcut elevul fara BAC devenit milionar în fotbal printre camile

622674784501836
Florin Dobrin  •  18 Octombrie 2021, 18:49

lasati sa plece toti *** din FRF in frunte cu raduoiu asta nemernici *** , CE VO SPUS HAGI CU ANI IN URMA ????*** CE SANTETI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close