FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Presa din Andorra, fără milă după 0-4 în România: „Parcă au jucat copiii cu adulții. Ne-au dominat complet”

România - Andorra 4-0 // foto: Raed Krishan, GSP +39   FOTO
România - Andorra 4-0 // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 09:44 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 10:09

Publicația andorrană BonDia a analizat meciul dintre România și Andorra din preliminariile EURO 2024, câștigat de naționala noastră cu 4-0.

Andorra, națională care a agonisit două puncte în primele 7 meciuri din grupă, venea după o înfrângere categorică contra celor din Kosovo, 0-3.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Elevii lui Koldo Alvarez nu s-au descurcat mai bine la București, pe Arena Națională, fiind surclasați de naționala României, scor 0-4.

Presa din Andorra nu și-a menajat propriii jucători. Cronica din publicația BonDia este elocventă.

Presa din Andorra, fără milă după 0-4 cu România: „Parcă au jucat copiii cu adulții”

„Dacă Kosovo a fost mult prea puternică pentru Andorra, România a fost și mai și, mai ales că românii sunt mult mai buni decât kosovarii.

Băieții lui Edward Iordănescu au învins lejer echipa noastră națională, 4-0. Meciul a fost urmărit de copiii români din cauza unei sancțiuni dictate de UEFA. Au fost doar copii pe Arena Națională din București.

Pe teren a fost tot un joc de adulți contra copii, sau cel puțin așa a părut de la bun început. România a dominat complet, iar în minutul 13, Iker Alvarez ne-a salvat de la 1-0 blocând șutul lui Daniel Bîrligea. (...)

La pauză am intrat cu scorul de 0-3. Andorra a oferit foarte puțin, așa cum se întâmplă de obicei.

În minutul 49, România a făcut 4-0, gol înscris de Florinel Coman. La acest scor, românii au încetat să apese accelerația, băieții lui Edward Iordănescu au considerat că este suficient”, se arată în materialul din publicația andorrană BonDia. 

În urma rezultatului, România conduce grupa I din preliminarii, profitând de faptul că Elveția a jucat un singur meci în această lună, iar Israel a rămas cu două meciuri în minus. „Tricolorii” se laudă cu 16 puncte, unul peste elvețieni, 5 peste israelieni.

Mai multe știri despre România - Andorra:

Singurul titular care l-a nemulțumit pe Basarab Panduru: „Nu aveai de ce să-l bagi”

Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Octombrie 2023, 10:52

Normal să fie supărați andorrezii! Dacă și România a ajuns să te bată, e clar că nu ești pe drumul cel bun!

Ernest20
Ernest20  •  16 Octombrie 2023, 10:33

Naționala a câștigat cu Andorra cu fantasticul 4-0 ! Sărbătoare națională. Să curgă vinul și berea, să sfârâie grătarele

Vezi toate comentariile (2)
Comentează