FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Edi Iordănescu revine asupra declarațiilor din Muntenegru: „E o problemă când îmi sunt puse cuvinte în gură! Vă spun la ce m-am referit”

Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Vlad Nedelea
Edi Iordănescu, selecționer România // foto: Vlad Nedelea

Articol de , - Publicat vineri, 10 iunie 2022 13:01 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 13:40

Edi Iordănescu (43 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a revenit asupra declarațiilor controversate pe care le-a făcut în Podgorica după Muntenegru - România 2-0, primul meci al „tricolorilor” din campania de Liga Națiunilor.

  • România - Finlanda se joacă sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, pe stadionul din Giulești (liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1)

Nu am venit să îmi stric cariera, am venit să fac performanță. Îmi asum responsabilitatea. Trebuie să schimbăm lucrurile față de trecut. Doar dacă ne asumăm toți responsabilitatea vom depăși. Altfel, vom mai rata o calificare, vom mai schimba un selecționer și tot așa”, a declarat selecționerul după eșecul usturător din Muntenegru.

Cuvintele sale au avut un ecou puternic, adunând critici în presă și din partea oamenilor de fotbal deopotrivă. Chiar Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, i-a bătut obrazul

A revenit de la Survivor România și a fost ofertat de o echipă de tradiție din Liga 1: „De luni te aștept la antrenamente!”
OFERTĂ
A revenit de la Survivor România și a fost ofertat de o echipă de tradiție din Liga 1: „De luni te aștept la antrenamente!”

Edi Iordănescu revine asupra declarațiilor din Muntenegru: „E o problemă când îmi sunt puse cuvinte în gură”

Edi Iordănescu a abordat acest subiect în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului România - Finlanda. El și-a îndulcit afirmațiile și a acuzat faptul că i-au fost „puse cuvinte în gură”:

„Pot să-mi asum că o exprimare a mea în anumite momente poate fi interpretabilă, dar când îmi sunt puse cuvinte în gură atunci e o problemă. Mă refer la afirmația mea după meciul cu Muntenegru, despre carieră. 

M-am referit la faptul că încrederea mea e puternică, că eu cred în acești jucători, că am venit aici cu încredere. Dacă nu aveam această încredere, nu veneam. Când am vorbit de carieră, am vorbit de faptul că sunt un antrenor destul de tânăr, care încearcă să-și construiască o carieră solidă. E cu totul altceva față de cum s-a interpretat”, a declarat selecționerul. 

Am văzut prin ce au trecut și colegii dinaintea mea, am fost pregătit pentru astfel de momente. Încrederea mea rămâne nezdruncinată. Cu un rezultat pozitiv, toată situația se poate schimba în favoarea noastră.

Dacă regret că am venit aici? În niciun moment. Mă consider un antrenor consecvent, muncitor, dedicat, care acționează și reacționează. Încerc să dau totul. Am venit cu mândrie, am ales fără niciun fel de gând echipa națională.

- Edi Iordănescu, selecționer România

Mai multe știri despre echipa națională: 

Edi Iordănescu, acuzat că l-a dărâmat mental pe Olaru: „Tu cauți să reconstruiești. Ce faci, îl scoți din lot?”

Vicepreședintele Comisiei Tehnice i-a „disecat” pe finlandezi: „Să nu dea gol primii, că greu îi mai desfaci” + „Avem impresia că toți sunt desculți, numai noi încălțați”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
rottwailer
rottwailer  •  10 Iunie 2022, 18:23

*** *** Adevarul este ca dupa infrangerea cu Finlanda ai putea sa-ti dai demisia, daca ai onoare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  10 Iunie 2022, 18:07

Demisia copilului. Afara cu nepotismele de la echipa nationala

vasileroaita
vasileroaita  •  10 Iunie 2022, 17:36

Cam târziu i s-a tradus lui Edi ce a spus în Muntenegru.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close