FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

VIDEO EXCLUSIV Mesaj tranșant pentru Rădoi: „Păstrează-l pe Ovidiu Popescu, scapă de Camora”

Mario Camora, cel mai slab din România - Germania // FOTO: Imago +49   FOTO
Mario Camora, cel mai slab din România - Germania // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 09:28 / Actualizat luni, 29 martie 2021 11:32

Dumitru Dragomir a comentat, în această dimineață, la GSP LIVE, prestația României cu Germania în meciul pierdut pe Arena Națională, 0-1, din preliminariile CM 2022.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut un mesaj tranșant pentru selecționerul Mirel Rădoi, cerându-i să nu-l mai convoace pe Mario Camora, fundașul stânga de la CFR Cluj.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Camora a fost la pământ!”

„Jucătorii au tras să scotă un rezultat bun și asta e îmbucurător. Din punct de vedere tactic, să nu îi reproșați nimic lui Rădoi, chiar dacă am luat bătaie. E diferență de valoare! E ca și cum m-aș bate eu cu Cassius Clay (n.r- numele din naștere al lui Muhammad Ali). Dacă nu apăra Niță așa, știi câte luam? Nemții îți dau 6-7! Dacă se făcea 2-0 și ieșeam să dăm un gol, Germania ne dădea 7! Ne curăța.

În prima repriză, partea stângă a fost la pământ! Camora nu e mai bun ca Bancu! Nu l-aș mai chema pe Camora! Nu-l băgam nici acum să joace!

Toți jucătorii și-au depășit limitele. După 15 minute credeam că luăm mai multe goluri. Avem jucători buni la mijloc, dar în față trebuie să căutam ceva... Și trebuie un fundaș central cu viteză. Chiricheș n-a jucat rău cu Germania, dar cu Macedonia de Nord a fost destul de rău. Și ar trebui lăsat pe postul ăsta Ovidiu Popescu! Ce i-a curentat pe ăia acolo... Nu s-a centrat niciodată de pe partea lui! Și ce jucător a avut pe partea lui. Sane face 100 de milioane, iar Popescu face 3-4 milioane!”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Mario Camora, cel mai slab din România – Germania

Fundașul naturalizat și debutat de Rădoi a jucat doar 45 de minute contra Germaniei, fiind schimbat de Andrei Burcă la pauză. A fost depășit de cele mai multe ori și a ieșit greșit la ofsaid la faza golului marcat de Germania, ținându-l în joc pe Havertz.

3a fost nota primită de Camora din partea Gazetei Sporturilor după România – Germania 0-1. A fost cea mai mică notă a meciului

Ar trebui Mario Camora convocat în continuare la națională?

Da, e cea mai bună soluție
Nu, Bancu este mai bun

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Germania

+45 FOTO

Citește mai multe știri din România - Germania: 

Manuel Neuer, impresionat de un fotbalist român: „Felicitările mele! A fost mult de muncă”

Analiza „tricolorilor” după România - Germania » Cine a jucat dezastruos + ce notă a luat Rădoi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
10156661614577582
Mircea Rusu  •  30 Martie 2021, 10:57

Poate imi spune si mie cineva cum a gresit Camora la gol? Chiriches si inca un coleg ii tineau de urat lui Emre Can iar Popescu alerga la doi metri in spatele celui care va primi mingea si va marca. trebuie sa fi rau in gura sau prost sa afirmi ca e vina lui Camora. Cum a spus cineva din cauza ca mijlocul nu a coborat tot timpul erau 2-3 nemti si-l faceau magarus pe Camora. corect. Pot da o lista cu cei care au jucat prost dar ideea este ca am jucat cu una din cele mai bune echipe din lume si cum/ necum meciul s-a terminat 1-0 pt nemti, rezultat de care ar trebui sa fim cat de cat rezervati daca nu mandri. De criticat e usor vad asta la muti de aici. Dar cand ceva e de facut dispareti toti .... Lasati-o mai moale cu critica si treceti la fapte

1504004369616500
Florea Virgil  •  29 Martie 2021, 19:38

dacă trebuie schimbat ceva la echipa noastră aceea trebuie să fie atitudinea. ieri au avut exact atitudinea mielului de jertfă. Și un pescar, atunci când prinde în cârlig un pește vede cât de mult se zbate pentru a scăpa. O broască tot mai face câteva salturi pe mal înainte de a fi înghițită de vreun șarpe. Noi, cum am avut mingea ne-am grăbit să le-o dăm lor ca și cum asta li se cuvenea din rețeta jocului. Trebuie să învețe și generația asta de fotbaliști ideea de învingător indiferent cine se află în celălalt teren. Altfel pentru ce să ne calificăm la turnee finale? Acolo întâlnim fotbal din altă categorie și cu atitudine de miel e de preferat să stăm acasă. Rădoi să nu mai spună niciodată cu ce șansă plecăm înainte de vreun meci. Are jucători foarte buni iar dacă îi pierde prin demobilizare își vor diminua și ei calitatea.

457961185625445
Marian Manolache  •  29 Martie 2021, 14:22

Asa de penibili puteti fi? A ajuns dragomir sa faca nationala? Bai rasilor,la gol nu doar Camora a gresit,uitati.va unde era marele lampard. Alearga exact ca o gaina fara cap si voi nu spuneti nimic. Va taie gigica ratia? Man ce a jucat? Nimic. Zero barat. Pe Hagi il joaca mereu pe alta pozitie,zici ca are ceva cu el radoi,marele antrenor. Tanase ce a jucat? Nimic. Alt zero. Stanciu?A avut sansa sa fie eroul dar....nu a pasat ca el e vedeta. Joaca la Slavia.Mai lasati.ne naibi cu dragomir. Un hot. Rasilor!!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează