FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Raed Arafat anunță că nu se pune problema să fie permis accesul pe stadion la meciul cu Islanda

Raed Arafat
Raed Arafat

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 16:29 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 16:49

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a reacționat după vedea că FRF aștepta ca restricțiile privind accesul spectatorilor să fie ridicate, iar la meciul cu Islanda să avem fani în tribune.

  • România – Islanda se joacă pe 11 noiembrie, de la 21:45, iar Liechtenstein – România se joacă pe 14 noiembrie, de la 19:00. Ambele meciuri sunt în direct pe ProTV și live pe GSP.ro

Anunțul așteptat de microbiștii români nu a venit, Raed Arafat declarând câ nu se pune problema, momentan, pentru o derogare în privința fanilor.

„Nu știu de derogări, nu știu că ar exista intenția de a acorda derogări la acest moment. Noi avem o situație serioasă și trebuie să ne concentrăm pe măsurile care sunt ca să vedem cum putem ieși din ea și să facem tot posibilul să continue scăderea cazurilor și presiunea de pe sistemul sanitar. 

De la o derogare începe lanțul derogărilor. O să apară alte competiții, înainte au fost cerute derogări pentru competiția de la Cluj, pentru tenis, acum nici aici nu cred că se vor da derogări”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei conferințe de presă.

FRF avea pregătite 14.000 de bilete

Oficialii din cadrul Federației erau încrezători că CNSU va da drumul la spectatori în tribune la 50% din capacitate, astfel că erau pregătiți să scoată 14.000 de bilete la vânzare online pentru meciul cu Islanda din Ghencea.

„Era păcat să jucăm fără suporteri, mai ales că este un meci atât de important, pentru calificarea la barajul pentru Mondialul de la anul. Prețurile vor fi la fel ca și la întâlnirea cu Armenia, 70 de lei la tribune și 35 de lei la peluze”, spunea un oficial al FRF.

FIFA e cu ochii pe noi

După incidentele de la finalul jocului cu Armenia, ambele echipe au fost amendate de FIFA, cu 25.000 de franci elvețieni, respectiv 20.000. Dacă la duelul cu Islanda se vor repeta astfel de evenimente, România ar putea fi în pericol să evolueze în următorul joc de acasă cu porțile închise.

VIDEO Răzvan Burleanu, despre viitorul lui Mirel Rădoi: „Relația dintre noi a fost mereu bazată pe respect și încredere!”

Citește alte știri despre echipa națională:

Ce a declarat Gică Hagi după ce Enes Sali a fost convocat la națională

Se răzgândește Mirel Rădoi?: „Sunt lucruri pe care le spui la nervi. Va rămâne la echipa națională”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
mehighms
mehighms  •  06 Noiembrie 2021, 09:30
Postat de gazistu pe 05 Noiembrie 2021, 22:07

uite cine ne zice noua , unde avem voie sa mergem si unde, NU ... un palestinian expulzat in tara lui, necasatorit, fara copii, si vine in romania sa ne zica pe unde avem voie sa umblam... pai nu il omoara unu si ii platim toti puscaria si iasa mai repede? suntem 19 mil de romani/// daca ii "viram" fiecare roman cate 1 leu in cont, se fac 19 mil/euro /... pai cu banii astia iasa si din puscarie, cumpara toti Procurorii, si iasa basma curata, de la "racoare", si noi scapam de palestianian. Solutia e ASASINAREA PALESTINIANULUI, apoi cinew vine in locul lui nu va mai tine romanii in casa, ca lafel va pati!!

expulzat? doamne fereste ce poti debita! cine pornit smurdul ma frustratule? apropo, stii ca totul a fost probono? plus ca echipamentele si masinile au fost cumparate cu bani veniti de la tata lui Arafat !!!!!!!!!

George
George  •  06 Noiembrie 2021, 00:10

Dar dc nu est e posibil mai arafate ? Bai, astep cu nerabdare sa te vad in puscarie.................Nu cred ca totul, dar totul este ok dpdv legal facut de tine..............

rocky5
rocky5  •  05 Noiembrie 2021, 22:53
Postat de ciprianbirtea pe 05 Noiembrie 2021, 17:41

Nici o țară nu are atâtea persoane în stare gravă ca România.

Pentru ca noi tratăm bolnavii cu vitamine, nu cu antivirale! Danemarca cu o rata a vaccinării de 85% are 2000 de infectați zilnic la o populație de 6 milioane! La fel Olanda, 84% vaccinați, Germania are record de 40.000 infectați/zi la 70% imunizați! Acolo stadioanele sunt pline de posesori de certificate așa zis verzi! Deci care e logica acestor măsuri luate doar de ochii lumii?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează