FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

Reacția lui Viorel Moldovan, după ce a văzut declarațiile lui Edi Iordănescu: „Ce să fac? Să apar la televizor şi să mint?”

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 07:51 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 11:16

Viorel Moldovan a fost unul dintre cei mai vehemenți critici ai naționalei, la finalul meciului cu Israel (1-1).

  • România întâlnește de la 21:45 Kosovo, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2024. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1.
  • La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția

Fostul mare atacant a criticat în termeni duri jocul prestat de naționala lui Edi Iordănescu, fiind nemulțumit că România a ratat victoria cu Israel. 

Iar după ce a văzut conferința lui Edi Iordănescu, în care selecționerul cerea susținere din partea celor care au criticat naționala, Viorel Moldovan a venit cu o replică. 

După ce a desființat „naționala” lui Iordănescu, Moldovan cere o schimbare în primul „11”: „Slăbuț și pe construcție”
ROMÂNIA - KOSOVO
După ce a desființat „naționala” lui Iordănescu, Moldovan cere o schimbare în primul „11”: „Slăbuț și pe construcție”

Viorel Moldovan, replică după conferința lui Edi Iordănescu

Să ne dea prilejul să vorbim la superlativ. Şi eu mi-aş dori să fac asta. Nu am absolut nimic cu nimeni! Dar trebuie să fiu obiectiv. Şi după jocul cu Israel trebuie să spun ce am văzut. Ce să fac? Să mint? Să apar în faţa televizorului şi să mint?

Poate s-a înţeles greşit, că vrem spectacol. Nu vrea nimeni spectacol. Eu nu vreau spectacol. Sunt foarte importante rezultate și trebuie să le obţii. 

Dar trebuie să ai o manieră de a obţine aceste rezultate. Să spunem că nu merge o dată, nu merge de două ori... Dar aşteptăm un progres de câteva meciuri, ceva. Bun, te domină Kosovo și scoţi un egal cu şansă, joci cu Elveţia, favorita grupei și reuşeşti un rezultat de egalitate... Dar vine Israel aici... Despre ce vorbim?

Aceste critici trebuie luate în sens pozitiv. Dăcă ei sunt capabili de acest lucru, atunci să ne demonstreze contrariul. Să-i înrăiască aceste critici”, a spus Viorel Moldovan, potrivit OrangeSport.

Nu vreau să analizez criticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. 

Noi trebuie să răspundem prin eficiență, iar oamenii care acum critică pot începe apoi să susțină apoi echipa națională. Suntem prezenți, suntem cu mintea aici, nu se întâmplă ce se mai întâmpla înainte la națională.

- Edi Iordănescu

Ce a spus Viorel Moldovan după România - Israel

„Am arătat încă o dată că suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu știu ce se întâmplă. Să fii dominat acasă și să vezi această diferență de tactică și tehnică în favoarea Israelului... Mai ales când ești susținut de 50.000 de fani. Mi-am dat seama că suntem modești. 

Când văd atâta neputință, îmi vine să înnebunesc! Mi-aș dori să se desființeze fotbalul când văd naționala. Israelul vine și te calcă efectiv în picioare la tine acasă. Ne-au omorât! Ne-au distrus în repriza a doua! Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim, ne merităm soarta!”, a „tunat” Moldovan la Prima TV.

România - Kosovo, echipele probabile

România: H. Moldovan - Rațiu, Drăgușin, A. Burcă, Camora - Olaru, R.Marin, N.Stanciu - I. Hagi, Alibec, Mihăilă
Rezerve: Aioani, Târnovanu, Sorescu, A. Rus, Bancu, Screciu, M. Marin, Cicâldău, Moruțan, G. Pușcaș, Fl. Coman, Bîrligea
Selecționer: Edward Iordănescu

Kosovo: Muric - Vojvoda, Amir Rrahmani, Aliti, Pagarada - B.Berisha, Loshaj, Muslija, Zhegrova - Muriqi, Rashica
Rezerve: Ujkani V. Bekaj I. Beka Dresevic Hadergjonaj Fazliji E. Krasniqi Zeneli Zeqiri V. Berisha Korenica Albion Rrahmani 
Selecționer: Primoz Gliha

VIDEO Edward Iordănescu, despre greșelile făcute la golul Israelului: „Echipa e conștientă”

Citește și: 

Victoria cu Kosovo e crucială! Mesajul transmis de Edi Iordănescu apropiaților

Kosovarii, după decizia luată de ultrașii români: „Atitudine ridicolă a unor huligani!” + „Marți vom fi provocați”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
valihaita
valihaita  •  12 Septembrie 2023, 18:29
Postat de marianulvich pe 12 Septembrie 2023, 15:03

***...hahaha.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valihaita
valihaita  •  12 Septembrie 2023, 18:29
Postat de marianulvich pe 12 Septembrie 2023, 15:03

***...hahaha.

Suspendarea e mare..Sharapova a primit mai putin!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  12 Septembrie 2023, 18:05
Postat de danicorban pe 12 Septembrie 2023, 11:00

Problema multor "glorii" este rătăcirea în trecut. Ei nu și-au mai actualizat informațiile, nu cunosc jucătorii internaționali de astăzi, poate nici fotbalul de astăzi nu-l mai înțeleg. Pentru "glorii" meciul este România - Israel, este o competiție între două nume, două etichete, nu între jucătorii acelor echipe. Iar pentru ei, Israelul este o echipă de amatori, au în minte Israelul anilor '90. La fel făceau și pe vremea când Islanda avea jumate de echipă în Premier League, dar ei discutau tot despre Islanda pescarilor. Ar trebui să analizeze meciul punând pe de-o parte jucătorii României și pe de-o parte jucătorii Israelului, nu România vs Israel. Dar cum să facă asta când ei habar n-au care sunt jucătorii Israelului?

In sfarsit cineva care gandeste. Felicitari! As adauga doar ca nu doar generatia de aur are problema trairii in trecut, ci multi oameni din Romania au aceasta problema..Si ca sa fie totul ironic pana la capat, chiar generatia domnului Moldovan, care era infinit mai valoroasa decat cea a Israelului de atunci, a facut egal cu Israel in campania pentru Euro 96 ( 1-1 la ei acasa) si abia i-au batut la Bucuresti cu 2-1 dintr un gol din lovitura libera..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează