FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Cosmin Contra: „Am câștigat doi fotbaliști astăzi” + De ce s-a chinuit România și ce avertisment le trimite jucătorilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 21:43

Selecționerul Cosmin Contra e mulțumit de modul în care România a arătat în startul partidei cu Malta, scor 1-0, și are doi remarcați, pe Mihai Bordeianu și Adrian Rus. Dar Contra spune că trebuie să analizeze „foarte bine” ce decizii va lua pentru meciurile viitoare. 

„N-am strălucit a doua repriză. Cred că primele 20 de minute am avut două ocazii clare și un gol valabil, care a fost anulat pe motiv de offside. Pentru noi era o finală, trebuia să câștigăm neapărat acest meci. Am folosit o echipă tânără, fără experiență. Poate asta a făcut ca meciul să fie mai dificil. Au fost jucători nervoși, nu știu de ce s-a întâmplat asta.  

Adversarii au fost foarte agresivi, au ieșit bine pe contraatac. I-am văzut și cu Norvegia, când nordicii au marcat din două aruncări de la margine.  

Până la urmă sunt trei puncte, rămânem în cursa calificării. După acest meci trebuie să analizez foarte bine și să iau deciziile corecte pentru următoarele meciuri.  

Tensiune nu a fost. Am vrut să îi mobilizez după meciul cu Spania, când s-a depus un efort extraordinar. Știam de Malta că va veni să ne închidă spațiile”, a declarat Cosmin Contra la Pro X.

Vezi AICI clasamentul actualizat din grupa F

„Am câștigat doi jucători astăzi, pe Bordeianu și pe Rus, care au jucat foarte bine” - Cosmin Contra

Clasament

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Cosmin Contra: „Am câștigat doi fotbaliști astăzi” + De ce s-a chinuit România și ce avertisment le trimite jucătorilor

Vezi și:

Doar trei „tricolori” l-au impresionat pe Dumitru Dragomir: „Asta e. Suntem limitați!” + Ce spune despre înlocuirea lui Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
doubleti
doubleti  •  11 Septembrie 2019, 14:15
Postat de albanezulvesel pe 08 Septembrie 2019, 22:42

cicaldau andone si hagi cei mai slabi ....a avut curajul sa o spuna Mironica...

Ieri au fost publicate cifrecele InStat. Ce sa vezi? Cicaldau a avut al doilea cel mai bun scor, urmat de Bordeianu. Cine se pricepe la fotbal? Eu sau tu impreuna cu comentatoŕii serviti cauzelor pierdute: fcsb si contra.

cornelconasu
cornelconasu  •  09 Septembrie 2019, 20:49

Ai câștigat 2 și ai pierdut vreo 4 !!!!!

amicu
amicu  •  09 Septembrie 2019, 11:24

cand renunti la "abonatii" tai? niste ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează