FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA 1-0

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Selecționerul Maltei a început abrupt conferința: „Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit! Meritam fără dubii un egal”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 21:17

Raymond Farrugia (63 de ani), selecționerul Maltei, crede că eșecul contra României, scor 0-1, este unul injust. 

„Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit. Cu asemenea prestație, meritam un egal fără niciun dubiu. Acum, asta e. Mâine se va uita cum am jucat, va rămâne doar scorul.  

Vom continua cu proiectul nostru. Vom merge mai departe cu proiectul nostru, vom miza pe jucătorii tineri. Prefer să sufăr acum și să ne bucurăm mai târziu. Cred că performanța elevilor mei a fost la un nivel foarte ridicat. Nu poți cere mai mult de la noi. Cred că de un an, de când sunt aici, s-au schimbat multe lucruri!

După meci, suproterii României ne-au aplaudat și ne-au încurajat. Trebuie să fim mândri că niște fani atât de frumoși au avut o astfel de atitudine la adresa noastră. Mulțumim! ”, a declarat Raymond Farrugia în conferința de presă.

Malta a avut un gol anulat în prelungirile partidei, iar în prima repriză a ratat o șansă uriașă, din postură de unu la unu cu Ciprian Tătărușanu. 

Vezi și:

Doar trei „tricolori” l-au impresionat pe Dumitru Dragomir: „Asta e. Suntem limitați!” + Ce spune despre înlocuirea lui Contra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10212456172575743
Val Wolfe  •  08 Septembrie 2019, 21:43

Le rezolva Burleanu!!! Daum 1, Daum 2, Daum 3, ...... FRF (Burleanu)=zero obiective, zero responsabilitate, zero profesionalism, zero caracter, zero la orice capitol la fotbal.

deusdat
deusdat  •  08 Septembrie 2019, 21:32

Cine nu-i azi dezamăgit când nu bate România?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează