FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MALTA

ROMÂNIA - MALTA // Ultrașii au comis-o și la Ploiești! I-au scos din minți pe oficialii FRF cu vulgarități și scandări XENOFOBE la adresa Ungariei

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2019 19:32

România înfruntă Malta în preliminariile EURO 2020. Fanii naționalei și-au dat în petic și pe stadionul „Ilie Oană”.

Ultrașii echipei naționale nu au lipsit nici astăzi din tribunele arenei din Ploiești. Îmbrăcați în tricouri negre, ultrașii și-au împărțit cele două peluze ale stadionului.

„Ungaria ne suge p***” s-a auzit minute bune din peluză. Crainicul stadionului, chiar ofițerul de presă al FRF, Gabriel Berceanu, a intervenit în minutul 19 și-a făcut un apel către aceștia: „Stimați spectatori! Suntem deja într-o situație delicată după problemele de la meciul cu Spania. Nu e cazul să riscăm și mai mult și să avem porți închise Norvegia și cu Suedia, meciuri extrem de importante pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Nu este cazul să folosim cuvinte xenofobe! Vă mulțumim”.

A fost momentul când ultrașii au început să scandeze împotriva FRF și UEFA. „FRF, m**e FRF!”, „UEFA mafia!”, dar și „Libertate pentru suporteri”. Restul spectatorilor au dezaprobat imediat gestul ultrașilor și au fost fluierați copios. Mai mult, înainte să li se permită accesul în tribune, ultrașii au fost controlați extrem de atent de firma de stewarzi. 

Vezi și:

Primul schimb de generații! Contra folosește 5 semifinaliști ai EURO 2019 + La cât a scăzut media de vârstă a „tricolorilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
681505988993864
Sergiu Cobianu  •  11 Septembrie 2019, 14:32
Postat de luisharcsa pe 09 Septembrie 2019, 10:52

Esti prost. Simplu.

*** *** *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  09 Septembrie 2019, 10:59

Gazati,batuti,amendati,prejudiciu recuperat,5 ani puscarie,interzisi la orice manifestatie,nu numai sportiva ci si sociala. Sa li se faca viata imposibila. Sa traiasca ca ultimii ***,ceea ce sunt.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  09 Septembrie 2019, 10:52
Postat de Marcello Kazan pe 08 Septembrie 2019, 22:23

Care vasazica, ungurii se pot duce si striga absolut ce vor despre Romania in fata abasadei romane din Ungaria si NU se zice ABSOLUT NIMIC... La fel si la Sepsi... Iar daca noi raspundem cu aceeasi moneda, gata, se gazeste un PAPAGAL de la Gazeta sa strige "xenofobie impotriva ungurasilor"... Mizerie pe care o amplifica "jurnalistii" nostri...

Esti prost. Simplu.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează