FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

ROMÂNIA - NORVEGIA. Tatăl lui Erling Haaland iese la atac: „E jenant!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 21:01 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 21:15

Alf-Inge ”Alfie” Haaland (47 de ani) a răbufnit la adresa Direcției Norvegiene de Sănătate, după ce echipa națională a Norvegiei a amânat sâmbătă plecarea către România, deoarece, în urmă cu două zile, unul dintre jucători a fost depistat cu Covid-19 și ceilalți au fost considerați contacți direcți.

După o întâlnire cu Direcția Norvegiană de Sănătate, sâmbătă dimineață, Asociația Norvegiană de Fotbal (NFF) a amânat deplasarea echipei naționale la București, unde este programat să joace împotriva României duminică seara. La ședință, NFF a fost informat că Direcția Norvegiană de Sănătate consideră plecarea din Norvegia ca o încălcare a dispozițiilor privind carantina din reglementările Covid-19. 

Echipa națională se află în carantină la un hotel din Oslo de când jucătorul lui Galatasaray, Omar Elabdellaoui, a fost găsit infectat, vineri. Conform reglementărilor norvegiene, carantina va dura zece zile. Cu toate acestea, în reglementările Asociației Europene de Fotbal (UEFA), nu există obstacole pentru ca echipa norvegiană să se deplaseze la cele două meciuri, în ciuda unei infecții dovedite a lui Elabdellaoui.

Alf-Inge Haaland: „E jenant!”

Alf-Inge Haaland, fost internațional norvegian și tatăl lui Erling Haaland, a declarat pentru publicația nordică Nettavisen că naționala Norvegiei ar trebui lăsată să plece la București pentru meciul cu elevii lui Mirel Rădoi: „E mare păcat pentru naționala Norvegiei. Cred că situația a fost gestionată prost de către autoritățile medicale, au pus Federația într-o situație imposibilă. E jenant.

Fotbaliștii norvegieni pot pleca de-acasă în alte țări, dar nu au permisiunea să meargă în România, cu o cursă charter, e jenant. Situația asta poate duce la pierderea unui meci și diminuarea șanselor de calificare la Mondial. Este exagerat, UEFA are un protocol pe care îl urmează, jucători infectați au mai fost și în alte țări”. 

ROMÂNIA - NORVEGIA. Mirel Rădoi: „E momentul revanșei!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

ROMÂNIA - NORVEGIA. VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Mirel Rădoi! Ce a făcut selecționerul naționalei atunci când a fost întrebat despre convocarea lui Dennis Man

UPDATE România - Norvegia, în pericol! Nordicii nu au decolat încă de la Oslo » Ce spune FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
anarhist
anarhist  •  14 Noiembrie 2020, 23:07
Postat de vladutz13 pe 14 Noiembrie 2020, 21:42

Regulile UEFA nu au treaba cu ce permite tara... asa ca asta nu poate fi folosita ca justificare. Pana la urma e treaba tarii cum isi gestioneaza pandemia si Norvegia are acum chiar o explozie a cazurilor, 1500/zi. Poate unii nu pun sportul si imaginea in fata sanatatii publice...

Ne spui si noua sursa de unde ai luat numarul ala de 1500 cazuri pe zi in Norvegia?

vladutz13
vladutz13  •  14 Noiembrie 2020, 21:42

Regulile UEFA nu au treaba cu ce permite tara... asa ca asta nu poate fi folosita ca justificare. Pana la urma e treaba tarii cum isi gestioneaza pandemia si Norvegia are acum chiar o explozie a cazurilor, 1500/zi. Poate unii nu pun sportul si imaginea in fata sanatatii publice...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează