FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO Toți ochii pe națională! Foștii „tricolori” dau verdictul: „Aspectul jocului pe planul 2, punctele contează”

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 16:26

Foștii internaționali, Daniel Niculae și Petre Marin, țin pumnii naționalei României în meciul cu Suedia de vineri. Cei doi speră ca selecționerul Cosmin Contra să fie inspirat și să aleagă jucătorii și tactica potrivită. 

  • România - Suedia, din preliminariile EURO 2020, se joacă vineri, de la 21:45. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO

„Nu cred că vom ataca direct Suedia. Pentru că e foarte dificil să riști din prima repriză. Dar lotul făcut de Contra arată intențiile sale ofensive, inclusiv convocările celor doi (n.r Alibec și Budescu). E un meci de totul sau nimic! Doar dacă vom câștiga putem merge mai departe. Nu trebuie să ne gândim la meciul cu Spania acum, altfel acolo vom merge doar la o plimbare", a spus fostul atacant al Rapidului.

Punctele contează, nu spectacolul

Petre Marin dă deoparte orice idee de spectacol și crede că acum, în situația în care se află echipa națională, cele mai importante sunt cele 3 puncte pentru ca naționala să rămână în calculele calificării. 

Cred că cel mai importante sunt cele 3 puncte, celelalte, precum aspectul jocului, sunt pe planul doi. Punctele contează! Dacă am fi câștigat cu Norvegia, când am făcut un joc bun, nu mai depindeam de rezultatul cu Spania. Ar fi extraordinar să ne calificăm pentru tot fotbalul românesc. Cred că acești copii, această generație, merită o calificare". 

Match preview România - Suedia

e="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=d2wseENhLDA=-c" class="lazyload" data-sid="d2wseENhLDA=">e="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=d2wseENhLDA=" data-lazy-function="onnetwork">

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Ianis Hagi, interviu altfel: colegii favoriți de la „națională”, cuvântul care i-a ghidat cariera, mașina preferată

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează