FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21 | 16-30 IUNIE 2019

ROMÂNIA U21 / 5 faze TARI de după România - Anglia 4-2! Cine a încurcat autocarul, ce a făcut selecționerul Contra

România U21 // FOTO: Raed Krishan
România U21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2019 02:43

Victoria incredibilă a României U21 contra Angliei U21 în al doilea meci al grupei C, de la Euro, 4-2, a fost urmată de scene memorabile după final.

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Atât jucătorii, cât și oficialii au sărbătorit cum se cuvine succesul, iar fanii au făcut o atmsoferă incredibilă și după ce au ieșit din stadion.

Iată câteva momente memorabile văzute de reporterii GSP:

1) CONTRA, SELECȚIONER DOI

Aflat la câteva scaune în spatele lui Rădoi, în tribuna principală a stadionului din Cesena, Cosmin Contra a strigat în permanență la jucătorii "tineretului". Le-a dat indicații, s-a bucurat la final, a plecat în autocarul României, stând în față, lângă Rădoi, și a avut o discuție prelungită cu unul dintre artizanii victoriei, Ionuț Nedelcearu, chiar lângă mașina echipei naționale. 

2) Andrei vlad GREȘIT AUTOCARUL :)

Emoționat după un final de foc, portarul Andrei Vlad a confundat autocarul și a urcat în cel al Angliei. Și-a dat seama la timp și a făcut drum întors. A fost văzut de Ricardo Grigore, fundașul lui Dinamo amuzându-se copios de isprava rivalului său din campionat. 

 

3) "Anglia, LA REVEDERE!"

Fanii români care încercau să se pozeze și să ia autografe de la români au avut o surpriză. Autocarul Angliei a ieșit cu 20-25 de minute mai repede din parcare, iar fanii au făcut culoar pentru ca mașina să iasă către autostradă. "La revedere!" și "plecați acasă!" a fost corul care a însoțit lotul lui Aidy Boothroyd la ieșirea din Cesena.

4) A VENIT SĂ ÎI CEARĂ TRICOUL

Vlad Dragomir, omul care a intrat cu succes, centrarea sa fiind transformată în penalty de un Florinel Coman inspirat, a avut o surpriză la final. A fost vizitat la autocar de fostul coleg de la Arsenal, Reiss Nelson, fotbalist ofensiv împrumutat în ultimul sezon la nemții de la Hoffenheim. Acesta i-a cerut tricoul și a purtat o discuție îndelungată cu fotbalistul care n-a debutat încă la Euro. 

5) S-AU ÎNTREȚINUT ÎN CURTEA ȘCOLII

La fel ca după meciul cu Croația, fotbaliștii au stat cu părinții și rudele venite la stadion. Iar discuțiile s-au ținut în curtea școlii aflate peste drum de arena Dino Manuzzi, Istituto Professionale Statale Versari Macrelli.

Citește și:

TOATE calculele pentru semifinală: suntem 95% acolo! Am simulat șansele noastre la orice alt rezultat din grupele A și B

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  22 Iunie 2019, 13:46

asa a avut si Anglia portar pt cateva secunde

pistaareicter
pistaareicter  •  22 Iunie 2019, 10:45

Gica Contra a gasit jucatori in rolurile in care nationala “mare” este de ani de zile vulnerabila: centralii apararii, fundas stanga, varful care lipseste de foarte multi ani…La una dintre faze, Radu a respins un sut de langa bara, Pascanu s-a repezit si-a trimis cu capul mingea in corner, mai rapid decat adversarul care se pregatea sa impinga mingea in plasa, intr- actiune similara, la Oslo, Tatarusanu respinge sutul, ramane imobil, iar pensionarul Dragos Grigore se uita hipnotizat cum adversarul direct marcheaza simplu din fata portii goale.

1502525783399990
Cornel Solomon  •  22 Iunie 2019, 10:02

Pfff... "Selecționerul Contra"... Mă iau dracii când aud de "selecționerul Contra". Cel care are diverse motive pentru a aduce la lot jucători reprezentați de cineva anume. În comparație cu ceea ce vor românii de la echipa națională, interesul acestuia e..."contra".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează