FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21, 21:00, PROX, GSP

ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21 // Ilie Dumitrescu, fascinat de "tricolorii" U21: "Pot juca semifinala sau finala" » Pe cine vede liderul generației

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 19:34

România U21 joacă de la ora 21:00 cu Liechtenstein U21, în ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Pro X. (Detalii AICI)

Ilie Dumitrescu, fost internațional, a vorbit despre jucătorii României U21 și l-a lăudat pe Ianis Hagi, despre care a spus că este liderul echipei.

"Fiecare compartiment are jucători valoroşi. Vorbim de jucători care în orice moment pot aduce plusul. Vorbim de un mijloc cerebral, un mijloc cu experienţă la nivelul acesta, cu Nedelcu, Cicâldău și Băluță.

Mai sus îl ai pe Dennis Man, Ianis Hagi, care este liderul acestei generaţii pentru că are maturitate în joc. Îl ai pe Coman, un jucător care în orice moment poate să îţi aducă ceva în plus. Nu mai vorbesc de atacanţi, unde îţi intră din rolul de rezervă Puşcaş şi face diferenţa.

Ai un lot valoros şi ai şi rezerve, Moruţan, Măţan, Adrian Petre. În plus mai e şi Răzvan Marin. Echipa aceasta, la Campionatul U21, cred că poate să joace semifinală, finală. În trecut erau jucători cu personalitate şi cu valoare doar în anumite compartimente. Găseai unul fundaş central care se remarcase sau un atacant. Acum vorbim de altceva", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și: Invitați de onoare pe "Ilie Oană" » Decizia luată de FRF înainte meciul care duce România U21 la EURO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  16 Octombrie 2018, 23:00

Da Nimic interesant !

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  16 Octombrie 2018, 21:24

Asa da , daca o spune dom' profesor ( he,he,he )este clar , omul asta se pricepe ( he,he,he ).Unul care nu s-a remarcat decat cu figuri ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1694034334149732
Florin Gugulica  •  16 Octombrie 2018, 21:02

Bai fraților văd des pierduți din ăștia prin spațiu care vin cu niște comentarii complect Aberative Asculta țărane Ilie Dumitrescu a lăudat nationala , nu văd absolut nimic negativ Ar fi bine sa înțelegi înainte de a critica Apropo dacă vrei sa ajuți fotbalul Romaniei Îți dau un indiciu pe vremea generației de aur aveam un punct de reper era steaua bucurești care dadea ora exacta dar nu mai este cazul domnul Gigi becali face bisnis și nu performanta în mare nivelul de joc e slab normal jucătorii buni sant vânduți deci te las sa înțelegi de cine trebuie sa va luati

Vezi toate comentariile (6)
Comentează