FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21, 21:00, PROX, GSP

ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21 // Invitați de onoare pe "Ilie Oană" » Decizia luată de FRF înainte meciul care duce România U21 la EURO

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2018 17:21

România U21 joacă de la ora 21:00 cu Liechtenstein U21, în ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Pro X. (Detalii aici)

"Tricolorii" care au reușit prima și singura calificare din istorie vin, diseară, pe "Ilie Oană". Man, Ianis și Pușcaș vor fi încurajați, diseară, de singurii oameni care au bifat o prezență la Campionatul European, generația 1998. Federația a trimis peste 30 de invitații către fotbaliștii care s-au calificat la turneul organizat, până la urmă, în România, de la fotbaliștii care n-au prins lotul final însă au evoluat în calificări și până la staff-ul tehnic, condus, pe atunci, de selecționerul Victor Pițurcă și Gabi Boldici. Ultimul având 4 funcții, de la antrenor cu portarii la analist video!

Trei înfrângeri

Mulți dintre aceștia au acceptat invitația. Chiar și Pițurcă le-a comunicat celor din FRF că "încearcă să vină" la sărbătorirea calificării. Atunci, în 1998, România a disputat 3 partide, dintre care una singură cu miză, "sfertul" cu Olanda (1-2). A marcat Cosmin Contra, din penalty-ul scos de Dănciulescu.

Apoi, a pierdut celelalte două jocuri, 0-1 cu Germania (semifinala pentru locul 5) și 1-2 cu Rusia (meciul pentru locul 7). Celălalt marcator a fost Trică. 

Care e lotul complet din preliminarii și Euro U21*

Portari: Bogdan Lobonț (Corvinul), Tibi Lung (U Craiova), Robert Tufiși (FC Argeș), Andrei Urai (Poli Tim.)

Fundași: Cosmin Contra (Dinamo), Iulian Miu (Steaua), Adrian Iencsi (Ceahlăul), Laurențiu Reghecampf (Chindia), Marius Iordache (U Craiova), Tiberiu Curt** (U Craiova), Marius Baciu** (Steaua), Cătălin Crăciunescu** (U Craiova)

Mijlocași: Mihai Tararache (Dinamo), Florentin Petre (Dinamo), Cătălin Hîldan (Dinamo), Ion Ionuț Luțu (U Craiova), Erik Lincar (Bordeaux B), Cornel Frăsineanu (U Craiova), Eugen Trică (U Craiova), Cătălin Liță (FC Național), Cătălin Munteanu (Steaua), Robert Vancea (Constructorul Craiova), Laurențiu Roșu** (Steaua), Daniel Pancu** (Rapid)

Atacanți: Ionel Dănciulescu (Dinamo), Adrian Mihalcea (Dinamo), Cristian Ciocoiu (Steaua), Bogdan Andone** (Rapid), Dragoș Mihalache** (Petrolul)
* echipele avute la sfârșitul preliminariilor
** au jucat în calificări, nu au prins lotul Euro 1998

Citește și: Mobilizare exemplară pentru meciul care declanșează petrecerea » Câte bilete s-au vândut până acum la Ploiești

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
st.il.
st.il.  •  16 Octombrie 2018, 19:39

La loja de onoare , pe un tron adevărat (dacă se poate) , ar trebui să stea Domnul Isăilă !. Restul e istorie , contează mai puțin dar nu deloc !...Finu' lui nașu, cu sau fără creastă, nu ajunge nici măcar la picioarele...tronului maestrului Isăilă !. Cert este că ne vom distra în această seară , mai ales după meci, mai ales cu "vip"-urile ce se vor înghesui la interviuri și ne vor împărtăși câte ceva din...puțul gândirii lor !...:)))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Octombrie 2018, 19:38
Postat de the_cobbler pe 16 Octombrie 2018, 19:04

Tovarăși, să încurajăm tineretul țării ! Sunt sigur că, pe toată durata meciului, stadionul se va umple de ovații.

uraaaa, ceausescu si poporul...:)

the_cobbler
the_cobbler  •  16 Octombrie 2018, 19:04

Tovarăși, să încurajăm tineretul țării ! Sunt sigur că, pe toată durata meciului, stadionul se va umple de ovații.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează