FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEN U21, AZI, 21:00, PRO X, GSP.RO

ROMÂNIA U 21 - LIECHTENSTEIN U21 // Mobilizare exemplară pentru meciul care declanșează petrecerea » Câte bilete s-au vândut până acum la Ploiești

Azi, s-au format cozi la casele de bilete cu mult înainte ca acestea să fie deschise // FOTO: frf.ro
Azi, s-au format cozi la casele de bilete cu mult înainte ca acestea să fie deschise // FOTO: frf.ro

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2018 16:09

Ziua cea mare a sosit pentru echipa U21 a României. "Tricolorii" mici au nevoie de un singur punct în disputa din această seară cu Liechtenstein (ora 21:00, Pro X, GSP.ro) pentru a-și securiza prezența la Europeanul de la anul. 

În ciuda adversarului cu un nume mai deloc sonor, fanii români, în special cei ploieșteni, s-au mobilizat exemplar pentru partida de diseară: aproximativ 11.000 de bilete au fost vândute până la această oră, fiind șanse mari ca numărul tichetelor vândute să crească în ora următoare. 

Cu o capacitate de 15.500 de locuri, stadionul "Ilie Oană" ar putea fi martorul unui nou record de asistență al naționalei de tineret, care la partida cu Țara Galilor, 2-0, de vinerea trecută, a strâns aproape 13.000 de suporteri pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj. 

Pe lângă iminenta șansă de a celebra calificarea alături de jucători, fanii ploieșteni au motive întemeiate să umple stadionul: prețurile biletelor sunt mici (10 lei, intrarea generală), în timp ce temperatura de la ora meciului se anunță una extrem de favorabilă (aproximativ 15 grade, mult peste temperatura obișnuită pentru jumătatea lunii octombrie).

  • Tichetele sunt în continuare disponibile la casele amplasate în jurul stadionului, care vor fi deschise până la ora meciului

Echipa probabilă pentru diseară: 

I. Radu - Boboc, Ad. Rus, Pașcanu, Fl. Ștefan - Nedelcu, Cicâldău - Man, Moruțan, I. Hagi - Pușcaș 

CLASAMENTUL GRUPEI

1. România 21 puncte
2. Portugalia 19 puncte
3. Bosnia 18 puncte
4. Țara Galilor 10 puncte
5. Elveția 10 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Mai sunt de jucat partidele: România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează