FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN (MÂINE, ORA 21:00, PRO X)

România U21 - Liechtenstein U21 // Mirel Rădoi, mesaj clar pentru jucători: "Unii își fac calcule, dar le-am spus că nu e cazul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 19:01

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a vorbit despre meciul României cu Liechtenstein (mâine, 21:00, PRO X și liveTEXT pe gsp.ro), care poate califica naționala României la EURO 2019.

Mirel Rădoi a dezvăluit că le-a atras atenția jucătorilor săi și le-a spus să nu fie siguri de calificare înainte de meci.

"Trebuie să jucăm ca și cum ar fi ultimul meci și chiar e. Mergem să jucăm la victorie, nu știm să jucăm la egal. Trebuie să fim concentrați, chiar dacă întâlnim ultima clasată. Credem că un punct ne este suficient și că avem un adversar ușor, iar asta ne-ar putea face să avem probleme de concentare. În fotbal nu se știe nimic. Sper ca ei să înțeleagă acest mesaj. Trebuie să ne gândim că jucăm cu o echipă puternică, Portugalia sau Bosnia. Nu trebuie să-l tratăm ca un meci ușor.

Suntem foarte aproape de o performanță. Cred că și elevii se gândesc la victorie. Unii își fac calcule cu câte goluri pot ajunge golgeteri sau câte goluri vor da. Le-am atras atenția și le-am spus că nu e cazul să se gândească la asta. Important e ca la final să ne calificăm. La final nu se va vorbi despre generația lui Ianis sau Ionuț, ci de generația de tineret a României", a declarat Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

Cu un punct, România e la Euro 2019, turneu final care se va desfășura între 16 și 30 iunie 2019 în Italia și San Marino.

Citește și: "Tineretul" atrage peste tot! Mii de bilete vândute pentru meciul de mâine: casele s-au deschis de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Octombrie 2018, 22:40

Îmi place tot mai mult de Rădoi. S-a maturizat și-i stă bine. Felicitări!

stephy1212
stephy1212  •  15 Octombrie 2018, 21:47
Postat de kwd2018 pe 15 Octombrie 2018, 20:57

Esti un geniu. Esti cumva dinamovist?

Geniile se nasc in Berceni .....

strickland
strickland  •  15 Octombrie 2018, 20:58
Postat de Sebastian Alexandru pe 15 Octombrie 2018, 20:20

Ca să demonstrati că NU ÎNTÂMPLĂTOR sunteti deasupra Portugaliei ar trebui să dati echipei din Liechtenstein 10 goluri pentru că Portugalia a bătut Liechtenstein cu 9-0... ;)

Portugalia a castigat cu 9-0 ca sa fie bine clasati pe locul 2. Pentru noi golaverajul este la fel de util ca o frectie la un picior de lemn. O victorie cu 1-0 ar fi ultrasuficient.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează