FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Nicolae Dică, replică amuzantă după ce Mirel Rădoi l-a preferat din nou pe Andrei Vlad: „Mi-am amintit de meciul cu Rapid Viena” » Ce zice despre duelul cu Aioani

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 20:46

Nicolae Dică a comentat decizia lui Mirel Rădoi, selcționerul României U21, de a miza pe Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB, în detrimentul lui Marian Aioani, de la Chindia, pentru „dubla” cu Ucraina și Irlanda de Nord. 

Fostul antrenor de la FCSB a avut o replică amuzantă: „Mi-am amintit de meciul cu Rapid Viena”. Ulterior, tehnicianul a început să râdă. 

Dică a făcut referire la duelul pierdut de echipa roș-albastră cu austriecii de la Rapid Viena, în play-off-ul Europa League. Atunci, după 3-1 în tur, Austria Viena a pierdut la București, 1-2, și s-a calificat în grupe. La golul austriecilor, venit la 2-0 pentru FCSB, scor de calificare, Vlad a greșit grav. 

„Poate Aioani a făcut ceva la antrenament”

Dică a comentat duelul dintre Vlad și Aioani și l-a lăudat pe portarul celor de la Chindia.  

„Vlad a jucat bine cu Ucraina, nu a luat gol. Are un joc bun de picior, nu a luat gol cu Ucraina. Probabil că Rădoi vrea să-i dea încredere. Poate la antrenamente s-a întâmplat ceva ce lui Mirel nu i-a convenit.

Aioani joacă titular la Chindia, apără meci de meci. E normal ca Moldovan să ceară să fie titular. Îmi place de el și e într-o formă bună. Cred că și el, și Vlad au un viitor frumos”, a adăugat antrenorul la TV Telekom Sport.

Aioani a jucat 9 meciuri pentru Chindia în Liga 1 și a apărat în primul meci din preliminarii, 1-2 cu Danemarca. De partea cealaltă, Andrei Vlad s-a recuperat după o accidentare, ultimul său meci fiind pe 25 august cu Gaz Metan, 0-4.

2 selecțiiare Andrei Vlad la naționala sub 21 de ani

Vezi și:

VIDEO Cosmin Contra îi răspunde lui Gică Popescu în „cazul Ianis”: „Asta i-am cerut!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
fcsb1947steaua
fcsb1947steaua  •  15 Octombrie 2019, 11:34
Postat de piet pe 15 Octombrie 2019, 10:43

Aioanei e fraier daca mai vine la lot.E tanar, bun, are valoare si cred c-a in curand va primi oferta de la CFR ori Craiova asa ca oricum v-a ajunge in fotbalul mare! Finu' s-a foloseasca in continuare super petardele nasului!

Care e diferenta dintre "va primi oferta" si "v-a ajunge"? De ce sunt scrise diferit? Sa nu mai zic de "c-a" si "s-a". Formele astea exista, dar nu sunt corecte in acest context. Astea au fost asa, gratis. Daca mai ai nevoie de meditatii de gramatica, scoate banii.

piet
piet  •  15 Octombrie 2019, 10:43

Aioanei e fraier daca mai vine la lot.E tanar, bun, are valoare si cred c-a in curand va primi oferta de la CFR ori Craiova asa ca oricum v-a ajunge in fotbalul mare! Finu' s-a foloseasca in continuare super petardele nasului!

chromophobia
chromophobia  •  15 Octombrie 2019, 08:59

Aioani a fost f.slab cu Danemarca.Cu A.Vlad s-a insistat mult la FCSB si acum la nationala mica.Deocamdata este slab,chiar daca e tanar si trebuie sa fim mai milosi cu el

Vezi toate comentariile (4)
Comentează