FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21, VINERI, 19:00, PRO X, GSP.RO

ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 // VIDEO + FOTO Imagini de la antrenamentul naționalei U21 a României: exercițiu inedit pus în practică de jucătorii lui Rădoi

FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 11 octombrie 2018 19:21

România U21 joacă vineri, de la ora 19:00, cu Țara Galilor. Azi, tricolorii au susținut antrenamentul oficial pe arena "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj. 

Mirel Rădoi a mizat în start pe un exercițiu inedit, unul pentru posesie. Jucătorii s-au împărțit în echipe și și-au pasat mingea cu mâinile. 

Fotbaliștii U21 au părut relaxați, chiar dacă miza meciului de mâine este una uriașă. România încă nu a pierdut în grupa de calificare, având 5 succese și 3 remize, și are nevoie de cel puțin 4 puncte în ultimele două jocuri pentru a-și asigura matematic calificarea. 

Iată clasamentul în acest moment:

Mai sunt de jucat partidele Liechtenstein - Portugalia (11 octombrie), România - Țara Galilor (12 octombrie), România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează